پیراشکی با سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین روش های تهیه پیراشکی خانگی با خمیر پیراشکی آماده است که به راحتی می توانید برای شام یا ناهار آن را تهیه کنید زیرا زمان بسیار کمی برای تهیه این پیراشکی صرف می شود و همچنین می توانید از مواد میانی نیز استفاده کنید. همه چیز را پر کنید و کوفته ها را پر کنید و داخل خمیر بریزید و در تابه سرخ کنید. برای تهیه این پیراشکی می توانید از انواع پنیر استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی با سیب زمینی
2 عدد سیب زمینی
1 عدد پیاز
1 عدد پاپریکا
250 گرم گوشت چرخ کرده
6 عدد قارچ
1 هویج
1 بسته خمیر پیراکشی
سس کچاپ به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل، پاپریکا، آویشن، زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه پیراشکی خوشمزه و ساده با سیب زمینی
مرحله اول: سرخ کردن مواد
سیب زمینی ها را ابتدا باید پوست کنده و ریز خرد کرده و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شوند سپس از تابه خارج کرده و پوست گرفته و پیاز را با کمی روغن و زردچوبه ریز خرد کنید. به نور
مرحله دوم: اضافه کردن گوشت
سپس گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند سپس فلفل خرد شده را به مواد اضافه کرده و تفت می دهیم سپس قارچ ها را خرد کرده هویج رنده شده و ادویه را اضافه می کنیم و به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا مواد یکدست شود و تفت می دهیم. آب اضافی قارچ ها جذب می شود، در انتها 1 تا 2 قاشق سس کچاپ را به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و در آخر سیب زمینی سرخ شده را به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
مرحله سوم: کوفته ها را با سیب زمینی سرخ کنید
خمیر پیراشکی آماده شده را باید روی سطح کار قرار دهید و بعد از مواد وسط قرار دهید و خمیر را از وسط تا کرده و دور تا بزنید یا با چنگال فیکس کنید. سپس داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و کوفته های گوشت و سیب زمینی را در روغن گرم شده سرخ کنید تا طلایی و سرخ شوند، سپس از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف چرب شده قرار دهید و با سس دلخواه سرو کنید. دلپذیر
نکات و ترفندهایی برای طبخ کوفته گوشتی خوشمزه و سریع با سیب زمینی
لزومی ندارد که کوفته ها در روغن شناور باشند.
می توانید کمی پنیر رنده شده نیز در مواد میانی قرار دهید.
می توانید پیراشکی را با سیب زمینی به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود.
می توانید به جای گوشت از مرغ ریش ریش شده نیز استفاده کنید.