طرز تهیه پیراشکی سویا ساده خانگی با طعمی بی نظیر


طرز تهیه یک دونات سویا خوشمزه در خانه

پیراشکی سویا یک فست فود خوشمزه است که می توانید به راحتی با موادی مانند سویا، قارچ، زرشک، پیاز، آویشن و بابونه در منزل تهیه کنید و از سرو در کنار خانواده لذت ببرید. در این قسمت از آموزش تشویق به آشپزی با طرز تهیه دونات سویا آشنا می شوید.
به دلیل تنوع در طرز تهیه انواع پیراشکی، این غذا در بین خانواده های ایرانی طرفداران زیادی پیدا کرده است. دونات های محبوب شامل دونات مرغ، دونات قارچ و دونات سبزیجات است.

مواد لازم برای کوفته سویا

خمیر پیراشکی / 1 بسته
سویا / 250 گرم
قارچ / 250 گرم
رب گوجه فرنگی / 2 تا 3 قاشق غذاخوری
پیاز / 1 عدد
زرشک / 1 تا 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو / 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای / 1 عدد
آویشن / نصف قاشق چایخوری
زردچوبه / نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل / به میزان لازم
روغن / به اندازه کافی


کوفته سویا

طرز تهیه دونات سویا

برای پخت کوفته سویا ابتدا باید دانه های سویا را به مدت 1 ساعت در کمی آب گرم خیس کنید.
سپس تابه را روی آتش بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید سپس پیاز را که از قبل به صورت ریز خرد کرده اید با کمی نمک و زردچوبه در روغن تفت دهید.
در مرحله بعدی تهیه دونات سویا باید دانه های سویا را خیس کنید و آب اضافی آن را با فشار دست بردارید و دانه های سویا را به پیاز طلایی رنگ اضافه کنید و چند بار تفت دهید تا سرخ شود.
حالا باید قارچ ها را خرد کنید سپس در تابه ای دیگر با آبلیمو بریزید و روی آتش بگذارید تا آب قارچ تبخیر شود. افزودن آبلیمو به قارچ باعث سفید شدن رنگ قارچ می شود.

بیشتر بخوانید  پياز داغ با مايکروفر


کوفته سویا

سپس پاپریکا را خرد کرده و به سویای مخلوط شده با پیاز همراه با قارچ و همچنین رب گوجه فرنگی اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. در آخر زرشک، آویشن و فلفل را به مواد اضافه کنید و مواد را تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

باید بخوانید:

کوفته ها را در مایکروویو آماده کنید

کوفته ها را در مایکروویو آماده کنید

خمیر این پیراشکی بافت خاصی دارد به طوری که هنگام خوردن آن، تردی نان را احساس خواهید کرد. برای اینکه بافت خمیر من به شکل یک باگت آز باشد

خمیر پیراشکی را از فریزر خارج کرده و در دمای اتاق قرار دهید تا یخ بزند. سپس مواد آماده شده را داخل خمیر بریزید و دو طرف خمیر را با چنگال یا انگشتان ببندید.
در آخر خمیر آماده شده را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار دهید یا در روغن سرخ کنید.


دیدگاهتان را بنویسید