طرز تهیه پیتزا پستوی خوشمزه خانگی به سبک بازاری + راهنمای گام به گام


به گزارش سلام نو، امروزه فست فود یکی از مهم ترین گروه های غذایی دنیاست که انتخاب زیادی دارد و به عنوان یک غذای مدرن با طعم و سبکی جدید جای خود را در رژیم غذایی مردم دنیا باز کرده است. پیتزا یکی از مهم ترین و محبوب ترین انواع فست فود است که اولین بار در ایتالیا تهیه شد. سپس آشپزی او در سراسر جهان رایج شد. پیتزا در طعم های مختلفی مانند پیتزای گیاهی، مرغ، گوشتی، پپرونی، پنیر و … تهیه می شود که طیف وسیعی از طعم ها را دارد.

به گزارش فرارو، پیتزا پستو یکی از انواع پیتزا است که در آن از سس پستو استفاده می شود. سس پستو یک چاشنی سبزیجات لذیذ برای غذاهایی مانند پاستا است که در ترکیب با خمیر پیتزا طعمی عالی و متفاوت ایجاد می کند. از آنجایی که پیتزا پستو بدون استفاده از گوشت یا مرغ تهیه می شود، پیتزای مناسبی برای گیاهخواران است. در ادامه این مطلب برای شما کاربران عزیز طرز تهیه پیتزا پستو به همراه آموزش خمیر نرم و عالی برای تهیه هر نوع پیتزا ارائه می شود.

مواد لازم برای پیتزا پستو

برگ ریحان: ۲ فنجان

سیر: 2 حبه

پنیر پارمزان: نصف فنجان

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

بادام زمینی: 3 قاشق غذاخوری

پنیر رنده شده برای پیتزا: نصف لیوان

نمک: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

آرد شیرینی پزی: دو و نیم پیمانه

پودر مخمر: 1 قاشق چایخوری

شیر گرم: نصف لیوان

شکر: 1 قاشق چایخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ کوچک: 1 عدد

روغن: 2 قاشق غذاخوری

نکاتی در مورد مواد خام

پنیر پارمزان

نکات پارمزان

پارمزان یکی از پرطرفدارترین انواع پنیر ایتالیایی است که به صورت رنده شده، پودری، ورقه ای و قاچ در بازار موجود است. پارمزان نوعی پنیر زرد کم رنگ است که بافتی نرم دارد و برای مدت طولانی فرآوری می شود. این پنیر سرشار از پروتئین است و به راحتی هضم می شود. از پنیر پارمزان برای تهیه انواع پاستا، سس، سالاد و سوپ استفاده می شود. تفاوت پنیر پارمزان با پنیر پیتزای معمولی در طرز تهیه آنهاست. پنیر پیتزا باید پخته و روی غذا ذوب شود. اما پارمزان لازم نیست پخته و آب شود و می توانید از پودر آن یا رنده شده برای غذا استفاده کنید.

بیشتر بخوانید  آخرین وضعیت آتش‌سوزی در ارسباران

نکاتی در مورد روغن زیتون

روغن زیتون

روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالا در رژیم غذایی بسیاری از افراد جایگاه ویژه ای دارد. اما به دلیل بالا بودن قیمت روغن زیتون خالص معمولاً هنگام عرضه به بازار با روغن های معمولی مخلوط می شود. در نتیجه کیفیت آن کاهش می یابد. بنابراین، کسانی که می خواهند روغن زیتون بخرند، اغلب می پرسند که چگونه روغن زیتون اصلی را تشخیص دهند. البته تشخیص خلوص روغن زیتون چندان آسان نیست. با این حال، کارشناسان سه روش را برای تشخیص روغن زیتون ارائه کرده‌اند که در زیر آمده است:

1- برای انتخاب روغن با کیفیت بهتر است ابتدا آن را بو کنید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه را بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است. پس اگر بوی فلز به مشام می رسد بدانید که روغن آن بی کیفیت یا خراب است.

2- راه دیگر تشخیص روغن زیتون اصل، چشیدن آن است. اگر 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در دهان خود قرار دهید و آن را در دهان بچرخانید و در حین تنفس هوا قورت دهید، پس از چند لحظه باید تلخی و تندی شدیدی را در گلوی خود احساس کنید. طوری که گلویت بسوزد در برخی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن سرفه می کنند. در حال حاضر پس از 1 دقیقه طعم تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می شود. علاوه بر این، فرد پس از خوردن این روغن در دهان احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدا احساس شیرینی و در پایان احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.

بیشتر بخوانید  یک ادعای شوکه کننده در مورد آیفون!

3- راه بعدی تشخیص روغن زیتون رنگ اصلی آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون ملاک خوبی برای تعیین کیفیت روغن نیست. چون به راحتی می توان فریب داد.

نکاتی در مورد پودر مخمر

پودر مخمر

مخمر نوعی مخمر است که برای پخت نان، پیراشکی، پیتزا و غیره استفاده می شود. استفاده از پودر مخمر در خمیر باعث تولید دی اکسید کربن و مواد آلی و در نتیجه افزایش حجم خمیر و خوش طعم شدن آن و پوک و پوک شدن نان و شیرینی ها می شود. پودر مخمر را می توان در خانه در محیطی که خیلی گرم نیست نگهداری کرد. پس از باز کردن بسته مایه، حتما آن را در فریزر نگهداری کنید. مخمر پس از چند ماه کیفیت اولیه خود را از دست می دهد. به همین دلیل بهتر است به همان اندازه که استفاده می کنید خرید کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا

خمیر پیتزا

1- شیر ولرم را در ظرفی بریزید. سپس شکر و بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید.

۲- در مرحله بعد تخم مرغ و نمک و روغن مایع را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.

3- در این مرحله آرد را کم کم از صافی اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری به دست بیاید که به دست نچسبد. خمیر را به مدت ده دقیقه ورز دهید؛ سپس آن را در ظرفی که از قبل چرب کرده اید بریزید و روی ظرف را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا 1 ساعت بماند. بهتر است ظرف را با خمیر در جای تاریک و گرم بگذارید.

بیشتر بخوانید  بودجه را در سال 1401 نوشتیم تا تورم بر مردم اثر نگذارد

دستور پخت پیتزای خوشمزه پستو

پیتزای پستو

1- برای تهیه سس پستو ابتدا برگ ریحان، سیر، بادام زمینی، پنیر پارمزان، روغن زیتون و نمک را در مخلوط کن یا گوشت کوب برقی بریزید. سپس 1 دقیقه هم می زنیم تا همه مواد کاملا با هم ترکیب شوند و به سس غلیظی تبدیل شود.

۲- خمیر را روی میز کار قرار دهید. از قبل روی میز کمی آرد بپاشید. خمیر را یک دقیقه ورز دهید تا پف کند. سپس به اندازه یک پیتزا باز کنید و خمیر را از وسط با دست فشار دهید تا پهن و نازک شود.

3- در این مرحله کف قالب پیتزا را کمی چرب کنید و خمیر باز شده را در قالب قرار دهید و با دست لبه های خمیر را دور دیواره قالب صاف کنید. سس پستوی آماده شده را وسط خمیر بمالید و با قاشق کاملا پخش کنید. سپس پنیر پیتزا رنده شده را روی پیتزا بریزید.

4- پیتزا را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد. در 5 دقیقه آخر پخت حتما گریل را روشن کنید تا روی پیتزا طلایی شود. در پایان در صورت تمایل می توانید روی پیتزای آماده کمی پارمزان بریزید. حالا پیتزا پستو خوشمزه و متفاوت شما آماده سرو است، لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید