روش پخت پکوره هندی
پکوره یا پاکوره یک پیش غذای هندی و خوشمزه است که میان عرب ها هم جایگاه خوبی دارد به نظرم امتحان کنید عاشقش می شوید. این پیش غذا پای ثابت سفره های افطار مردم سیستان و بلوچستان است.
طرز تهیه پکوره هندی نیز مانند بسیاری از غذاهای تند از جمله سمبوسه و فلافل بیشتر مختص مردم جنوب کشور و خوزستان است. علت این امر هم کاملاً مشخص است که این نوع غذاها بیشتر با ذائقه ساکنان مناطق گرمسیر سازگار است.
طرز تهیه پکوره هندی
مواد لازم جهت تهیه پکوره:
-
آرد نخودچی ۲ قاشق غذا خوری -
آرد گندم نانوایی ۴ قاشق غذا خوری -
پیاز متوسط (رنده شده) ۱ عدد -
خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری -
آب ولرم ۱ لیوان -
ادویه مخصوص (پکوره و سمبوسه) ۱ قاشق چای خوری -
گشنیز تازه خردشده ۱ قاشق غذا خوری -
تخم گشنیز نیم کوب شده ۱ قاشق چای خوری -
فلفل قرمز تازه کوچک ۱ عدد -
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری -
روغن به مقدار لازم
مراحل تهیه پکوره هندی:
آب و خمیرمایه را با هم مخلوط روی ظرف را بپوشانید و کمی در دمای محیط بگذارید تا عمل کند زمان آن بستگی به تازگی و کهنگی خمیر مایه دارد. خمیر مایه تازه زودتر عمل می کند.
در این مرحله از طرز تهیه پکوره هندی پیاز و گشنیز تازه و فلفل ریز خرد شده را اضافه کنید. در این مرحله ادویه و تخم گشنیز را اضافه کنید. هر دو آرد را با هم مخلوط و نمک را به آن ها اضافه کنید. مخلوط آرد و نمک را به مواد قبلی اضافه و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
خمیر آماده را به مدت ده دقیقه در دمای محیط بگذارید تا خمیر مایه روی آرد عمل کند و روی خمیر حباب ایجاد شود. روغن را بگذارید داغ شود ظرف دیواره دار باشد بهتر است. از مواد با قاشق برداشته و در روغن سرخ کنید.
پس از سرخ شدن داخل صافی بگذارید. تا روغن اضافی آن برود. یا داخل ظرفی که کف آن دستمال گذاشته اید بگذارید.
طرز تهیه سس پکوره هندی
مواد لازم برای تهیه سس پکوره:
-
تمبر هندی -
نمک -
فلفل -
رب گوجه فرنگی
طرز تهیه سس پکوره:
تمبر هندی و نمک و فلفل را به میزان دلخواه برداشته و کمی رب گوجه فرنگی را به آن ها اضافه می کنیم.
سپس همه ی مواد را با هم میجوشانیم و همراه غذا سرو میکنیم.
آموزش پخت پکوره هندی
در این ویدیو آموزش پکوره هندی به زبان فارسی دری شرح داده شده است. امیدواریم که از تماشای آن لذت کافی را ببرید.
نکاتی برای پخت پکوره هندی
پکوره هندی بسیار خوشمزه است حتما امتحان کنید. برای پخت بهتر پکوره هندی بهتر است نکات زیر را رعایت فرمایید.
-
اگر خمیر خیلی سفت بود کمی آب اضافه کنید غلظت مواد باید به اندازه ماست باشد. -
اگر آب زیاد شد یک قاشق کوچک آرد نخودچی اضافه کنید. -
میزان نمک را به ذائقه خود می توانید کم و زیاد کنید. -
ادویه پکوره و سمبوسه شامل زردچوبه یا هچک (گلرنگ) تخم گشنیز انار دون و فلفل می باشد که باید آسیاب کنید. -
میزان فلفل را بستگی به ذائقه خودتان می توانید کم و زیاد کنید -
در مرحله سرخ کردن روغن نباید زیاد داغ باشد شعله با حرارت متوسط باشد که نسوزد ظرف نچسب باشد.
طرز تهیه کامچوری غذای هندی بی نظیر ساده و آسان
دستور پخت بریانی هندی غذای مجلسی