طرز تهیه پوره عدس با 2 طعم خوشمزه
پوره عدس یکی دیگر از غذاها و میان وعده های خوشمزه ای است که از عدس تهیه می شود. این غذا دارای بافتی جامد است که ظاهری ظریف در کنار طعم عالی و خواص بالا دارد.
پوره عدس یک پیش غذای خوشمزه است که به دو دسته پوره و چروک تقسیم می شود. پوره ها اغلب با خرد کردن و ترکیب سبزیجات، میوه ها، تره فرنگی درست می شوند. مواد حاصل در نهایت فیلتر شد. پوره هایی مانند پوره کلم بروکلی، پوره گوجه فرنگی و … گاهی به عنوان پیش غذا و گاهی به عنوان سس برای پخت انواع کیک و پای استفاده می شود. در این مطلب طرز تهیه پوره عدس را به شما آموزش می دهیم.
با عدس می توان غذاهای مختلفی تهیه کرد که در اولین انتخاب و به عنوان اولین مقدمه، عدس به زبان اکثر مردم صحبت می شود. اما دانش خود را در مورد غذاهای حاوی عدس گسترش دهید. عدس پلو، خورش عدس، چین و چروک عدس، بشقاب عدس، پوره عدس غذاهایی هستند که می توانند از نظر طعم غنی و پرطرفدار باشند و به گسترش و تنوع آن کمک کنند.
1. طرز پخت و تهیه پوره عدس
عناصر
- یک لیتر آب مرغ پوست کنده
- دو پیمانه لنز قرمز
- سه تره فرنگی
- با قاشق گشنیز تازه خرد شده
- دو قاشق غذاخوری نعناع خرد شده (تازه)
- یک قاشق سرکه
- قاشق پودر دانه گشنیز
- نمک و فلفل نیاز دارد
- برای تزیین کمی گل پامچال
طرز تهیه پوره عدس با طعمی بی نظیر
ابتدا عدس ها را داخل شرپا بریزید و خوب بشویید. سپس تره فرنگی را ورقه های نازک برش دهید، سپس با سرکه، نعنا و گشنیز خرد کنید، پودر گشنیز و آب مرغ را به عدس اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوش آمدن نیم ساعت تا چهل دقیقه طول می کشد تا عدس بپزد و آب آن خشک شود و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. سپس 4 کاسه را کمی چرب کرده و مخلوط به دست آمده را داخل آن بریزید. وسط آن را باز کرده و 1 عدد تخم مرغ را داخل آن بشکنید.
در قالب فویل آلومینیومی قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به مدت یک ربع تا بیست دقیقه قرار دهید تا به شکل تخم مرغ درآید.
بعد از گذشت زمان آن را از فر خارج کرده و با جعفری خرد شده تزئین کنید.
باید بخوانید:
2. طرز تهیه پوره عدس با شیر
عناصر
- نصف لیوان شیر
- سه فنجان آب
- اندازه گیری لنز
- یک سوم قاشق غذاخوری نمک
- یک قاشق کره
اول از همه قبل از شروع به پختن پوره، لنز را حدود 6 ساعت در کمی آب خیس کنید و دو بار آب آن را عوض کنید. (این کار نفخ لنز را از بین می برد)
لنز را بشویید و داخل شرپا بریزید و کمی آب بریزید تا روی لنز را بپوشاند و دو سانت از آن بالاتر باشد. سپس یک قابلمه آب و عدس را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوش آمدن حدود 40-50 دقیقه طول می کشد تا خوب بپزد.
در مرحله بعدی تهیه پوره عدس شیر را در شرپا دوم ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد.
وقتی عدس ها پخته شد، آن ها را در مخلوط کن بریزید تا مخلوطی نرم و پوره به دست آید. شیر جوشیده و کره نرم شده را به این مخلوط (در مخلوط کن) اضافه کنید و همزن را روشن کنید تا خوب مخلوط شوند.
پس از خوب هم زدن مواد را از مخلوط کن به ظرف مناسبی منتقل کنید و به مدت یک ربع روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. به خاطر داشته باشید که اگر زیاد و با حرارت زیاد بجوشانید، ممکن است پوره عدس شما سفت شود.
پوره عدس شما به همین راحتی آماده است.
پوره عدس یکی از پوره های لذیذی است که می توانید آن را به عنوان یک میان وعده ایده آل، یک وعده غذایی سبک اما دارای ارزش غذایی بالا در منزل تهیه و میل کنید. این غذا به دلیل وجود آهن زیاد در عدسی آن برای افراد کم خون، سالمندان، کودکان توصیه می شود.