مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه پودینگ سیب و کارامل

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


مواد لازم

• دو فنجان کمپوت سیب

• سه قاشق غذاخوری آب لیمو

• نصف قاشق چایخوری پودر دارچین

• 1/8 قاشق چایخوری جوزهندی

• 1/4 فنجان کشمش

• یک فنجان آرد سفید

• 3/4 فنجان شکر

• یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر

• یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین

• نصف فنجان شیر

• دو قاشق غذاخوری کره

• دو قاشق چایخوری وانیل

• نصف فنجان گردوی خرد شده

• 3/4 فنجان بستنی کارامل

• نصف فنجان آب

• یک قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه پودینگ سیب و کارامل

 نجمه خدمتی 18 ساله+عکس

طرز تهیه انواع خوراکی با سیب
طرز تهیه

1. فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کنید و سیب ها را ته ظرف بچینید. سپس آب لیمو، دارچین و جوزهندی و کشمش را روی آن بپاشید.

2. در ظرف دیگری آرد، شکر، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و شیر، دو قاشق غذاخوری کره، وانیل و گردو را به آن بیفزایید. سپس روی کشمش ها بریزید.

3. بستنی کارامل، آب و یک قاشق کره را با هم مخلوط کنید و بجوشانید. سپس آن را روی خمیر بریزید. سینی را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید.


بیشتر بخوانید  طرز تهیه کیک خیس شکلاتی موزی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *