پانینی گوشت یکی از خوشمزه ترین غذاهای این رستوران است که از مواد مختلفی تهیه می شود.
مواد لازم برای 4 نفر
- گوشت چرخ کرده 400 گرم
- قارچ 400 گرم
- 1 عدد پیاز
- پیتزا با برش های پنیر 4 عدد
- کنسرو ذرت 2 قاشق غذاخوری
- 1 عدد پاپریکا
- پودر سیر، پودر پاپریکا و پودر فلفل به مقدار کافی
- مقدار زیادی آویشن، فلفل قرمز و دارچین
- نمک و روغن به اندازه کافی
- 4 نان همبرگر
طرز تهیه پانینی گوشت
فاز اول
برای تهیه پنینی گوشت و قارچ، در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه مناسبی با کمی روغن بریزید، سپس تابه را روی آتش بگذارید و پیاز را تفت دهید تا طلایی و طلایی شود. شیشه ای
فاز دوم
در این مرحله مقداری زردچوبه به تابه اضافه کنید و پیاز را یک دقیقه دیگر تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را با کمی پودر سیر، پودر پاپریکا، پودر فلفل، آویشن، فلفل قرمز و دارچین به تابه اضافه می کنیم.
سطح سوم
حالا مواد را خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس قارچ ها و دلمه ها را نگینی خرد کرده و به تابه اضافه کنید. سپس کنسرو ذرت را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر مواد را تفت دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری نمک و فلفل سیاه را به همراه نصف لیوان آب به تابه اضافه کنید و در ظرف را بپوشانید تا گوشت و سایر مواد کاملا بپزند و آب داخل تابه کاملا کشیده شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید. . بگذاریم
مرحله پنجم
در این مرحله نان های برگر را باز می کنیم و مواد گوشتی را داخل نان ها می ریزیم. سپس یک لایه پنیر روی مواد قرار می دهیم، سپس گریل را روشن می کنیم و نان را داخل آن می گذاریم تا بپزد.
مرحله ششم
اگر در خانه گریل یا ساندویچ ساز نداریم، تابه گریل را خوب گرم کنید، سپس نان را داخل آن بریزید. سپس روی نان ها یک جسم سنگین می گذاریم تا کاملاً کباب شوند.
مرحله هفتم
بعد از اینکه یک طرف ساندویچ پخت، آن ها را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم پخته شود. در پایان پانینی را در ظرف مورد نظر می چینیم و پس از برش آن را با سس دلخواه سرو می کنیم.