طرز تهیه پرالین فرانسوی شیرینی خوشمزه و مقوی



طرز تهیه پرالین فندق


اگر شما هم از آن دسته والدینی هستید که ترجیح می دهید تنقلات و شیرینی هایی که به فرزندانتان می دهید را خودتان درست کنید و از خوراکی های آماده استفاده نکنید، این مطلب را از دست ندهید.


در این مطلب ما به شما نوعی شیرینی آموزش خواهیم داد که هم آسان است و هم برای سلامتی بسیار مقوی است. این شیرینی پرالین نام دارد. پرالین انواع مختلفی دارد و با مغزهای مختلف مثل گردو، پسته، فندق و … درست می شود.


در این مقاله ما پرالین فندقی را به شما عزیزان آموزش می دهیم. درست کردن این پرالین هیچ نیاز به مهارت خاصی نداشته و هر کسی می تواند آن را در منزل درست کند.


طرز تهیه پرالین فرانسوی


مواد لازم برای تهیه پرالین فرانسوی:


  • مغز فندق خام 50 گرم

  • شکر 50 گرم


پرالین فندق


مراحل تهیه پرالین فرانسوی:


همانطور که در بالا ذکر شد، پرالین را می توانید با مغزهای مختلف درست کنید. شما هر نوع مغز یا آجیلی که دوست دارید را می توانید به پرالین تبدیل کنید، حتی می توانید چند نوع مغز را با هم ترکیب کنید و پرالین درست کنید.


برای تهیه پرالین فندقی فرانسوی، ابتدا فر را روی حرارت 160 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا فر کاملا گرم شود. وقتی گرم شد، فندق ها را روی سینی فر بریزید.


حالا سینی را درون فر بگذارید و 10 دقیقه صبر کنید. این کار برای تست کردن فندق هاست. البته علاوه بر آن، این کار باعث می شود تا پوست فندق ها راحت تر جدا شود و طعم آن ها نیز بهتر شود.


مدت زمانی که فندق ها در فر می مانند بستگی به مقدار فندق ها دارد. اگر شما از فندق بیشتری استفاده می کنید، باید مدت زمان بیشتری آن ها را در فر قرار دهید.


بعد از سپری شدن مدت زمان لازم، سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا فندق ها خنک شوند. بعد از خنک شدن خواهید دید که به راحتی با فشار دادن فندق ها پوست آن ها جدا خواهد شد.


حالا که فندق ها آماده شد نوبت به آماده کردن کارامل می رسد. برای این کار نیاز به یک ماهیتابه نچسب و ضخیم دارید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را درون تابه بریزید.


شکر وقتی گرم می شود، کم کم شروع به ذوب شدن می کند و دانه های آن آب می شوند. در این مرحله از تهیه پرالین فندق اصلا نیازی به هم زدن شکر نیست و باید اجازه دهید تا خودِ شکر به آرامی ذوب شود.


توجه داشته باشید که حرارت باید خیلی ملایم باشد تا شکر نسوزد و به آرامی ذوب شود. این کار نیاز به صرف وقت و حوصله دارد تا بتوانید کارامل خوبی درست کنید.


پس از اینکه شکر ذوب شد، رنگ آن شروع به تیره شدن می کند. حالا با یک قاشق چوبی خیلی سریع کارامل را هم بزنید تا اگر شکری باقی مانده ذوب شود.


حرارت کارامل خیلی بالاست و باید مراقب باشید که روی دستتان نریزد. وقتی کارامل آماده شد و مایع یکدستی بدست آمد، آن را روی فندق هایی که از قبل داخل فر آن ها را تست کرده بودید بریزید.


به محض اینکه کارامل روی فندق ها ریخته می شود خودش را می گیرد و سفت می شود. در این مرحله از تهیه پرالین فرانسوی شما نیاز به یک چاقوی تیز دارید. پرالین ها را خرد کنید و در یک ظرف بچینید و نوش جان کنید.


حتی می توانید از آن برای تزئین کیک و شیرینی هم استفاده کنید.


گردآوری شده توسط مجله اینترنتی دلگرم


نیلوفر گلی فروشانی


بیشتر بخوانید  آموزش طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی مرحله به مرحله

دیدگاهتان را بنویسید