مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه پای تره فرنگی

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


پای تره فرنگی, طرز پخت پای تره فرنگی

آماده سازی : 120 دقیقه
پخت : 80 دقیقه

مواد لازم :







کره 100 گرم
آرد 140 گرم
نمک 1/4 قاشق چای خوری
آب سرد ( آب را کم کم اضافه کنید ) 1/4 پیمانه

طرز تهیه :


آب را کم کم اضافه کنید مواد را مخلوط کرده البته کره را خرد کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید و در ظرف مخصوص، پای خمیر را پهن کرده و با چنگال سوراخ کنید تمام نقاط خمیر را، بگذارید ٣٠ دقیقه استراحت کند بعد در فر بمدت ٢٠ دقیقه بگذارید.

مواد لازم برای سس روی پای تره فرنگی :







شیر ١/٢ پیمانه
* خامه 200 گرم
تخم مرغ 4 عدد
نمک و فلفل سیاه کمی

* خامه مخصوص پخت وپز اگر نداشتید از خامه صبحانه استفاده کنید.

طرز تهیه پای تره فرنگی

طرز تهیه :
همه مواد را مخلوط کرده با هم زن دستی کمی بزنید تا خوب مخلوط شود . کمی جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را هم داشته باشد که با سس روی مواد بریزید.

مواد داخل پای تره فرنگی :








تره فرنگی خرد شده 1 عدد
هویج کوچک 1 عدد
پیاز نگینی خرد شده و تفت دهید 1 عدد
سیر خرد شده 1 حبه
فلفل دلمه نگینی خرد شده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
تمام مواد را با کره تفت دهید کمی نمک و فلفل و زرد چوبه و کمی پودر کاری و آویشن هم اضافه کرده همه مواد را باهم تفت داده فقط پیاز را همراه سیر جداگانه تفت دهید و به مواد اضافه کنید.

همه مواد را روی خمیر پای بریزید و سس آماده شده را هم روی مواد بریزید و در فر از قبل گرم شدن به مدت ١ ساعت قرار دهید تا کمی طلایی شود.


بیشتر بخوانید  روش تهیه خورشت ترکیبی قیمه بادمجان
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *