مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی دسر سه سوته

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



دستور تهیه پاناکوتای وانیلی


پاناکوتا یک دسر خوشمزه و در عین حال آسان و راحته که شما میتونید به راحتی در منزل درست کنید. این دسر برای مهمونی ها و جشن تولدها بسیار مناسبه و میتونه مهمونارو انگشت به دهن کنه.


پاناکوتا در طعم های مختلفی درست میشه اما در این مقاله ما میخواهیم پاناکوتای وانیلی رو آموزش بدیم. پس پیشنهاد می کنیم که حتما این دسر رو در منزل تهیه کنید و همراه با اعضای خانواده لذت ببرید.


طرز تهیه دسر پاناکوتای وانیلی


مواد لازم برای تهیه پاناکوتا وانیلی:


  • شیر ۴ پیمانه

  • خامه صبحانه ۱ بسته

  • پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری

  • وانیل ۱ قاشق چایخوری (از اسانس وانیل هم میشه استفاده کرد)

  • شکر نصف لیوان یا کمتر (کم کم اضافه کرده و بچشید تا شیرینی دلخواه خودتون برسید)


پاناکوتا وانیلی


پاناکوتا با طعم وانیل


مراحل تهیه پاناکوتا وانیلی:


ابتدا پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه شیر بپاشید تا شکفته بشه و بعد بن ماری کنید. شیر رو میذاریم روی حرارت تا گرم بشه، بعد خامه و شکر و وانیل رو توی ظرفی ریخته چند قاشق از شیر رو برمیداریم بهشون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه.


بعد به شیرمون که روی حرارت هست اضافه میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه هم میزنیم دقت کنید حرارت کم باشه پاناکوتا نباید قل بخوره.


حالا در این مرحله از طرز تهیه پاناکوتا وانیلی ژلاتین رو هم اضافه کرده ۵ دقیقه دیگه هم میزنیم و حرارت رو خاموش میکنیم میذاریم یکم از حرارت بیفته قالب مورد نظر رو چرب کرده پاناکوتا رو میریزیم توی قالب و توی یخچال میذاریم تا ببنده.


به جای وانیل میتونید از زعفران سابیده چوب دارچین یا پودر کاکائو استفاده کنید تا پاناکوتای زعفرانی دارچین یا کاکائویی داشته باشید.

دسرهای ژلاتینی باید حداقل ۸ ساعت توی یخچال بمونن تا به نهایت سفتی خودشون برسن.


هر چقدر میزان شیر کمتر و خامه بیشتر باشه پاناکوتا طعم خامه ای بیشتری میگیره. نوش جان.


همچنین بخوانید:


طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ دسر مجلسی و لاکچری


طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی دسر آسان و خوشمزه


بیشتر بخوانید  ۱۰ خاصیت باورنکردنی گوشت بوقلمون
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *