مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ با پنیر

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


پاستای مرغ و قارچ فوری

یکی از رایج ترین سس های پاستا سس آلفردو است که طرفداران زیادی هم دارد و شما

می توانید در این بخش از دلگرم با طرز تهیه این پاستا آشنا شوید.

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ

طرز تهیه سس آلفردو

کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

مواد لازم برای پاستا

  • پاستا 500 گرم
  • کره نیم پیمانه
  • سینه مرغ 300 گرم (پخته و تکه تکه شده)
  • جعفری اندکی برای تزئین
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه پاستا

در یک ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه کنید.در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید.[عجله نکنید باید هنوز طرز تهیه سس آلفردو را هم برایتان بگوئیم]همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه ای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ ها طعم بگیرند.
پاستاها که پخت؛ آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده اید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید.

تهیه پاستای مرغ و قارچ فوری

نکات تکمیلی در مورد پاستا با سس آلفردو و مرغ

  • پاستا با سس آلفردو و مرغ جزو ماکارونی میباشد
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
  • پاستا با سس آلفردو و مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

تهیه پاستای مرغ و قارچ فوری

مجله اینترنتی دلگرم

مرجان امینی


بیشتر بخوانید  ۱۳ خاصیت شگفت انگیز هندوانه برای سلامتی
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *