طرز تهیه پاستا تورتلینی با مرغ و پنیر خامه ای


دستور تهیه پاستا تورتلینی

تورتلینی در زبان ایتالیایی نوعی پاستا کوچک است که داخل خمیر حلقه‌های گردویی دارد. خمیر را ابتدا با مواد مختلف پر می کنند و سپس دو طرف خمیر را می پیچند تا شبیه حلقه یا کلاه شود. تورتلینی ماکارونی شکلی است که با انواع مختلف گوشت، سبزیجات یا پنیر پر شده است. این خمیر به راحتی در سوپرمارکت ها موجود است.
تورتلینی پنیری یک غذای ساده و خوشمزه است که مورد علاقه هر کودک و بزرگسالی است. در صورتی که پاستا تورتلینی در دسترس نباشد، می توان از ماکارونی ساده نیز در این دستور استفاده کرد. در این دستور برای خمیر ماکارونی، پارمزان و اسفناج استفاده می شود اما مدل های بسیار دیگری نیز وجود دارد. برای مشاهده آموزش کامل مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا تورتلینی با سایت دلگرم کننده همراه باشید.

طرز تهیه ماکارونی خوشمزه و خاص آلفردو به صورت رستورانی

پاستا آلفردو یکی از غذاهای لذیذ بین المللی است که طبق دستور العمل های مختلف در کشورهای مختلف تهیه می شود.

  • پاستا تورتلینی 1 بسته
  • 2 عدد پای مرغ
  • 1 عدد پیاز
  • ادویه های سفارشی در صورت نیاز
  • روغن به میزان لازم
  • 10 عدد قارچ
  • به میزان لازم نمک اضافه کنید
  • آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
  • اسفناج 300 گرم
  • پنیر خامه ای 50 گرم
  • خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری
  • ریحان تازه (یا ریحان خشک) 1 مشت (1 قاشق غذاخوری)


چگونه پاستا تورتلینی درست کنیم؟

طرز تهیه پاستا تورتلینی


فاز اول

برای تهیه یک کیک خوشمزه به روش تورلینی ابتدا پیاز را شسته و پوست می گیریم و سپس آن را به صورت چهار قارچ خرد می کنیم. سپس استخوان های ران مرغ را خارج کرده و با پیاز چرخ کرده و ادویه مورد نظر را اضافه کنید.


فاز دوم

در این مرحله مخلوط پیاز و مرغ را خوب با هم مخلوط کرده و اجازه دهید یک ساعت بماند تا مزه دار شود. سپس مواد آماده شده را با هم مخلوط کنید. شرپا را بردارید و با کمی روغن روی آتش بگذارید تا گرم شود.

باید بخوانید:


سطح سوم

سپس در مقدار کمی روغن سرخ کنید. سپس روی حرارت زیاد، قارچ های خلال شده را با روغن، نمک و چند قطره آبلیمو تفت دهید تا قارچ ها آب نشوند و سیاه نشوند. حالا اسفناج های خرد شده را در همان تابه بریزید.


مرحله چهارم

وقتی اسفناج چرب شد، پنیر خامه ای و خامه را برای صبحانه اضافه کنید. اگر ریحان تازه دارید ریحان تازه خرد شده و اگر نه ریحان خشک اضافه کنید. سپس قارچ و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و با آن تست کنید.


مرحله پنجم

روی آتش بگذارید تا مواد خوب یکدست و غلیظ شود. سپس ماکارونی پخته شده را اضافه کنید و اجازه دهید دو دقیقه دیگر بپزد تا پاستا یکدست شود. برای تزیین پاستا از گوجه گیلاسی هم استفاده می کنیم.


بیشتر بخوانید  کیک خیس | ۳ روش متفاوت و آسان برای پخت کیک خیس + عکس

دیدگاهتان را بنویسید