نان شیرمال زنجبیل و دارچین
نان شیرمال زنجبیل و دارچین با طعم شیرین و دلچسب خود از یک طرف میتواند کودکانتان را به خوردن صبحانه علاقهمند کند و از طرف دیگر یک عصرانه مقوی است که میتوان آن را در کنار چای سرو کرد.
مواد لازم نان شیرمال زنجبیل و دارچین
مواد لازم |
مقدار لازم |
شکر |
۴ قاشق غذاخوری |
مایه خمیر |
1 قاشق غذاخوری |
آب ولرم |
۱/۴ پیمانه |
زرده تخم |
۱عدد |
آرد |
به میزان لازم |
زنجبیل |
۱ قاشق چایخوری |
نمک |
به مقدار لازم |
بهبود دهنده |
۱/۲ قاشق چایخوری |
شیر |
۱/۲ پیمانه |
روغن مایع |
۱/۴ پیمانه |
دارچین و کره |
به میزان دلخواه |
آموزش پخت نان شیرمال با ترکیب زنجبیل و دارچین
مواد لازم برای رومال نان شیرمال زنجبیل و دارچین
مواد لازم |
مقدار مورد نیاز |
زرده تخم |
1 عدد |
شیر |
۱ قاشق غذاخوری |
شکر |
۱ قاشق غذاخوری |
کنجد |
مقدار دلخواه |
زعفران |
مقدار دلخواه |
نان شیرمال دارچین و زنجیبل
طرز تهیه نان شیرمال زنجبیل و دارچین
-
یک قاشق شکر را با مایه خمیر و آب ولرم مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید تا عمل بیاید. -
در این فاصله یک زرده تخم مرغ را با ۳ قاشق شکر مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس شیر و نمک و زنجبیل را به مواد افزوده و مجددا مواد را خوب مخلوط کنید. -
روغن مایع و خمیر مایه را به مواد اضافه کنید. -
آرد را با بهبود دهنده مخلوط کرده و کمکم به مواد بیفزایید تا وقتی که به دست نچسبد (ممکن است وقتی خمیر را باز میکنید کمی چسبنده باشد). -
خمیر را توی ظرف تمیزی که از قبل کمی آرد درآن پاشیدهاید قرار دهید. روی ظرف را بپوشانید تا خمیر به مدت ۱ ساعت استراحت کند و حجم خمیر دو برابر شود. -
پس از استراحت، خمیر را کمی ورز داده و به هر شکلی که دوست دارید درآورید و در سینی فر بچینید. روی سینی را بپوشانید تا خمیر قبل از پخت ۳۰ دقیقه استراحت کند. -
از مواد رومال، زرده تخممرغ، شیر، شکر و زعفران را با هم مخلوط کرده و روی شیرینیها را با آن آغشته کنید و کنجد بپاشید. سپس سینی را در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ قرار دهید. یک ظرف آب داخل فر گذاشته تا نان خشک نشود. بعد از پخت، میتوانید روی شیرینیها را با کمی شربت یا عسل رقیق نیز آغشته کنید.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه نان شیر مال سنتی با طعمی بی نظیر و فراموش نشدنی در منزل