دستور پخت میگو هواری (میگو پلو جنوبی)
هواری میگو یا میگو پلو از غذاهای محبوب جنوبی به ویژه بندرعباس است. این غذا در میان مردم جنوب از محبوبیت بالایی برخورداراست. با دلگرم همراه شوید.
آشنایی با روش تهیه میگو هواری
مواد لازم برای تهیه میگو هواری
-
۵۰۰ گرم میگوی تمیز شده -
۲۵۰ گرم گشنیز ساتوری شده -
۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده -
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه -
۴ حبه سیر -
۱ عدد پیاز متوسط -
نمک و فلفل و زردچوبه ، ادویه کاری و پودر پاپریکا ، ادویه میگو -
روغن مایع
طرز تهیه ی میگو پلو خوش طعم
-
ابتدا میگوها رو شسته، بریزید تو صافی تا آبش گرفته بشه، پیاز و سیر رو خیلی ریز خورد کنید و همراه با ادویه ها بریزید روی میگوها وبا دست مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت بذارید کنار تا میگوها مزه دار بشن. -
گشنیز و جعفری رو تویه ظرف با روغن کم سرخ کنید، وقتی خوب سرخ شد رب گوجه رو بهش اضافه کنید، و دوباره تفت بدین. -
تو این مرحله میگوهای مزه دار شده رو بهش اضافه کنید و تفت بدین ۵ دقیقه کافیه سپس نصف لیوان آب بهش اضافه کنید و بذارید خوب جا بیوفته و آبش کم بشه. -
برنجتون رو از قبل آبکش کنید و ته قابلمه رو یک تکه نون بندازید، حالا یه ردیف برنج و یه ردیف از مواد میگو، بریزید. ابتدا از برنج شروع کنید و در پایان هم برنج بریزید. -
۴۰ دقیقه برای دم کشیدن هواری پلو کافیه ، یه ظرف مناسب انتخاب کنید، بکشید و سرو کنید. -
این غذا فوق العاده مقوی و خوشمزه هست. وهمراه با ترشی های گرم سرو میشه.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی