میگو ی سرخ شده را با کلم بروکلی امتحان کنید
مواد لازم برای تهیه ی میگو سوخاری با کلم بروکلی
روش پخت میگو سوخاری با کلم بروکلی در فر
-
فر را تا دمای 425 درجه فارنهایت ( 218 درجه سانتی گراد ) گرم کنید. -
بروکلی را در آب جوش به مدت یک دقیقه بجوشانید. -
آب اضافی که بین گل های بروکلی است را بگیرید و سپس داخل آب سرد قرارشان دهید. پس از این مرحله دوباره آب ها را بگیرید. -
یک و یک دوم قاشق چای خوری پوسته لیمو رنده شده، آب لیمو، یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید. -
میگوها را اضافه کنید: خوب هم بزنیدشان تا میگوها کاملا به مواد آغشته شوند. بروکلی و میگو را در یک سینی پخت که مقداری چربش کرده اید بچینید. به مدت 8 دقیقه در دمای 425 درجه فارنهایت ( 218 درجه سانتی گراد ) یا تا زمانی که میگوها مغز پخت شوند بپزید.
طرز تهیه میگو و کلم بروکلی سرخ شده
-
تمام مواد غذایی که در ابتدای مواد لازم ذکر کردیم را در یک کاسه با استفاده از یک همزن خوب مخلوط کنید. -
یک ماهیتابه بزرگ برداشته و دو قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی را روی حرارت متوسط گرم کنید. -
زنجبیل و سیر را داخل ماهیتابه ریخته و ۳۰ ثانیه تفت بدهید. -
میگوها را به همراه نمک اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر تفت بدهید. -
حالا مخلوط میگو را از ماهیتابه دربیاورید. -
یک قاشق روغن سرخ کردنی را در ماهیتابه بریزید. -
بروکلی و پیاز را به آن اضافه کرده و ۴ دقیقه تفت بدهید، تا زمانی که بروکلی ها نرم و ترد شوند. -
حالا مخلوط میگو را به ماهیتابه اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانی که سفت و غلیظ شود آن را طبخ کنید.
گردآوری شده مجله دلگرم
مریم امینی