طرز تهیه میرزا قاسمی منحصر بفرد شمال
مواد لازم:
بادمجان ٨ عدد
گوجه فرنگی 4 عدد متوسط
سیر نصف بوته ( من که بیشتر زدم !)
تخم مرغ ٢ عدد
نمک – فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب یک قاشق غذاخوری ( من 2 قاشق استفاده کردم)
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را شسته و روی شعله گاز کباب کنید. اولا بگم که گازتون کثیف میشه پس بهتره یک فویل روش پهن کنید من توی شکم بادمجان یک سیخ کباب فرو میکنم و میذارمش روی شعله و مدام میچرخونم تا خوب کباب بشه. یا اینکه بذارین رو شعله پخش کن و هر چند دقیقه یک بار اینور اونورش کنید.
من گوجه فرنگی ها را هم کبابی کردم اما میتونید این کار را نکنید.
بعد بادمجانها را بگیرید زیر شیر آب و پوستش را بکنید و ساطوری کنید تا له بشن. گوجه ها را هم به همین ترتیب پوستش را بگیرید و خرد کنید بذارین کنار.
سیرها را له کنید و همراه با زردچوبه با روغن تفت بدهید. بادمجانهای له شده را هم اضافه کنید و تفت بدهید.
گوجه فرنگی های خرد شده را به این مواد اضافه کنید باز هم تفت بدهید و یک یا دو قاشق رب هم اضافه کنید نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید مواد کاملا با هم مخلوط شده و پخته شود
مواد را یک گوشه ماهیتابه جمع کنید و دو تا تخم مرغ را کنار ماهیتابه بشکنید و بذارین خودشو بگیره بعد هم بزنیدش و قاطی بادمجان کنید.
( تخم مرغ را توی بادمجون نشکونید یا اگه شکوندید وسط بادمجون حفره درست کنید و بذارین تخم مرغ ها خودشون را بگیرن بعد هم بزنید، از همون اول با بادمجون قاطیش نکنید خوب نمیشه)
اینم میرزا قاسمی خوشمزه شما. من با پیاز خوردم ، با ماست و ترشی هم می چسبه .