طرز تهیه میرزا قاسمی منحصر بفرد شمال


طرز تهیه میرزا قاسمی منحصر بفرد شمال

طرز تهیه میرزا قاسمی منحصر بفرد شمال

مواد لازم:

بادمجان ٨ عدد

گوجه فرنگی 4 عدد متوسط

سیر نصف بوته ( من که بیشتر زدم !)

تخم مرغ ٢ عدد

نمک – فلفل و زردچوبه به میزان لازم

رب یک قاشق غذاخوری ( من 2 قاشق استفاده کردم)

طرز تهیه:

ابتدا بادمجانها را شسته و روی شعله گاز کباب کنید. اولا بگم که گازتون کثیف میشه پس بهتره یک فویل روش پهن کنید من توی شکم بادمجان یک سیخ کباب فرو میکنم و میذارمش روی شعله و مدام میچرخونم تا خوب کباب بشه. یا اینکه بذارین رو شعله پخش کن و هر چند دقیقه یک بار اینور اونورش کنید.

من گوجه فرنگی ها را هم کبابی کردم اما میتونید این کار را نکنید.

بعد بادمجانها را بگیرید زیر شیر آب و پوستش را بکنید و ساطوری کنید تا له بشن. گوجه ها را هم به همین ترتیب پوستش را بگیرید و خرد کنید بذارین کنار.

سیرها را له کنید و همراه با زردچوبه با روغن تفت بدهید. بادمجانهای له شده را هم اضافه کنید و تفت بدهید.

گوجه فرنگی های خرد شده را به این مواد اضافه کنید باز هم تفت بدهید و یک یا دو قاشق رب هم اضافه کنید نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه بدهید مواد کاملا با هم مخلوط شده و پخته شود

مواد را یک گوشه ماهیتابه جمع کنید و دو تا تخم مرغ را کنار ماهیتابه بشکنید و بذارین خودشو بگیره بعد هم بزنیدش و قاطی بادمجان کنید.

( تخم مرغ را توی بادمجون نشکونید یا اگه شکوندید وسط بادمجون حفره درست کنید و بذارین تخم مرغ ها خودشون را بگیرن بعد هم بزنید، از همون اول با بادمجون قاطیش نکنید خوب نمیشه)

بیشتر بخوانید  در مورد خواص کرفس چه می دانید؟!

اینم میرزا قاسمی خوشمزه شما. من با پیاز خوردم ، با ماست و ترشی هم می چسبه .

طرز تهیه میرزا قاسمی منحصر بفرد شمال

طرز تهیه میرزا قاسمی منحصر بفرد شمال


دیدگاهتان را بنویسید