شاید کمی عجیب به نظر برسد، اما موز سرخ شده یکی از معروف ترین دسرهای آسیای جنوب شرقی است.
چگونه موز سرخ شده درست کنیم؟
اگر چند عدد موز نسبتا رسیده در یخچال دارید و می ترسید سیاه شود، می توانید این دسر را انتخاب کنید. به سرعت تهیه می شود و مطمئناً پس از خوردن آن یکی از طرفداران این دسر خواهید شد، این دسر در بسیاری از کشورهای آسیای جنوب شرقی مانند اندونزی، تایلند، مالزی تهیه و به فروش می رسد و فروشندگان زیادی از فروش این دسر امرار معاش می کنند. !! اما توصیه می کنم موز سرخ شده را امتحان کنید.
در ابتدا طرز پخت این غذا را با عسل به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم موز سرخ شده
- 3 عدد موز
- 100 گرم آرد
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1 عدد تخم مرغ
- 3 قاشق غذاخوری عسل
- 60 گرم بادام خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری روغن یا کره
طرز تهیه دسر موز سرخ شده با عسل
این یک دسر از چین است. در گوانگدونگ که گرم سرو می شود. از آنجایی که موز و عسل سرو می شود، شکر لازم نیست
ابتدا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
این مایع باید در غلظت ماست باشد.
اگر سفت بود می توانید کمی آب اضافه کنید.
مایع را به مدت 30 دقیقه در جای خنک قرار دهید.
موز را پوست گرفته و آب آن را بگیرید.
4 تا 5 دقیقه طول می کشد تا سرخ شود.
سپس روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و قبل از سرو عسل بریزید و با بادام سرو کنید.
نکاتی برای تهیه موز سرخ شده
بعد از سرخ شدن همه موزها روی آن ها کمی پودر دارچین بپاشید و سرو کنید. موز سرخ شده با بستنی نیز سرو می شود. موز سرخ شده را می توان به عنوان میان وعده یا دسر سرو کرد. برای تهیه این میان وعده بهتر است از موز رسیده اما سفت استفاده کنید. روش دیگر برای سرخ کردن موز این است که موز ورقه شده را در کره و شکر و کمی پودر دارچین سرخ کنید، به این ترتیب نیازی نیست خمیر درست کنید. می توانید موز سرخ شده را با بستنی، ماست میوه ای، بلغور جو دوسر، نان تست و پنکیک سرو کنید.