طرز تهیه مرغ لای پلو از سیر تا پیاز به سبک نجف دریابندی | راز و رمز خوشمزه شدن مرغ لای پلو


این غذا که به سبک خاص خود پخته می‌شود، طعمی دلپذیر و عطر و بویی اشتهابرانگیز دارد. در کتاب آشپزی از سیر تا پیاز اثر نجف دریابندری، دستور پخت این غذا به شیوه‌ای سنتی ارائه شده است.

مواد لازم:

۱ مرغ، پاک‌کرده

۱ پیمانه برنج

۱ قاشق چای‌خوری زعفران ساییده

نمک و فلفل

طرز تهیه:

مرغ لای پلو به دو شکل قابل تهیه است: با مرغ دو تکه، چهار تکه، یا هشت تکه. در هر حالت، ابتدا مرغ را به قطعات مناسب تقسیم کرده و شکم آن را برای پر کردن با برنج باز کنید. 

۱. مرغ را در ظرف مناسب با حرارت کم بپزید و شکم مرغ را با مخلوطی از برنج، زعفران، و کمی نمک و فلفل پر کنید. ۲. در ادامه، مرغ را روی پلو قرار دهید و اجازه دهید طعم و عطر آن به خوبی با پلو مخلوط شود. ۳. معمولاً در مرحله‌ی آخر، مرغ آماده‌شده را روی پلو می‌گذارند تا برنج طعم و رنگ بگیرد.

نکات مهم:

در یک قابلمه دیگر، مقداری آب به جوش آورده و مرغ را در آن قرار دهید تا هرگونه بوی زهم مرغ گرفته شود.

این کار به بهبود طعم نهایی غذا کمک می‌کند و برای نتیجه بهتر، می‌توانید مرغ را با مواد معطر مثل زعفران و زیره نیز مزه‌دار کنید.

 

بیشتر بخوانید  ۵ روش دریافت تخفیف برای رزرو باغ تالار

دیدگاهتان را بنویسید