چگونه در منزل مربا نارگیل درست کنیم؟
“مربای نارگیل” یک مربای خاص و ویژه است و کسانی که به نارگیل علاقه مند هستند حتما این مربای خوشمزه و مقوی را تهیه کنند.نارگیل خواص فراوانی برای بدن دارد که در انتهای دستور تهیه برخی از آنها ذکر شده است و برای تهیه مربای پودر نارگیل با دلگرم همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مربا نارگیل :
پودر نارگیل تازه : 500 گرم
شکر : 1000 گرم
آب : نیم لیتر
آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
دستور پخت مربای پودر نارگیل :
مرحله اول
ابتدا باید ناخالصی های پودر نارگیل تازه را جدا کنید .
مرحله دوم
یک قابلمه مناسب را انتخاب کرده وشکر و آب درون آن ریخته و روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید و به خوبی مخلوط کنید و وقتی آب جوشید پودر نارگیل را اضافه کنید و منتظر بمانید تا شیره مربا به قوام کافی برسد.
مرحله سوم
وقتی مربا به قوام مناسب رسید آبلیمو را اضافه کرده تا مانع از شکرک زدن مربا شود و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مربا سرد شود.
مرحله چهارم
وقتی مربا سرد شد، آن را درون ظروف شیشه ای ریخته و درب آن را بسته و در یخچال نگهداری کنید.
ارزش غذایی نارگیل
نارگیل غنی از کالری، ویتامین ها و مقدار زیادی مواد معدنی است.به طور متوسط 400 گرم نارگیل تقریبا تمام ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن در یک روز را تامین میکند.100 گرم نارگیل حاوی 350 گرم کالری است.
برخی خواص نارگیل
-
نارگیل سرشار از فیبر است. -
نارگیل برای تقویت سیستم گوارشی مفید می باشد. -
نارگیل برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. -
نارگیل کلسترول خون را بهبود می بخشد.
نکات تکمیلی در مورد مربا نارگیل
مربای نارگیل جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
همچنین بخوانید:
۱۰ خاصیت باورنکردنی روغن نارگیل
۵ مورد از کاربرد های مفید روغن نارگیل در آشپزی