طرز تهیه مربا نارگیل خوش‌ عطر و طعم در منزل



چگونه در منزل مربا نارگیل درست کنیم؟


“مربای نارگیل” یک مربای خاص و ویژه است و کسانی که به نارگیل علاقه مند هستند حتما این مربای خوشمزه و مقوی را تهیه کنند.نارگیل خواص فراوانی برای بدن دارد که در انتهای دستور تهیه برخی از آنها ذکر شده است و برای تهیه مربای پودر نارگیل با دلگرم همراه باشید.


separator line


مربا نارگیل


مواد لازم برای تهیه مربا نارگیل :


پودر نارگیل تازه : 500 گرم

شکر : 1000 گرم

آب : نیم لیتر

آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری


separator line


دستور پخت مربای پودر نارگیل :


مرحله اول


ابتدا باید ناخالصی های پودر نارگیل تازه را جدا کنید .


مرحله دوم


یک قابلمه مناسب را انتخاب کرده وشکر و آب درون آن ریخته و روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید و به خوبی مخلوط کنید و وقتی آب جوشید پودر نارگیل را اضافه کنید و منتظر بمانید تا شیره مربا به قوام کافی برسد.


مرحله سوم


وقتی مربا به قوام مناسب رسید آبلیمو را اضافه کرده تا مانع از شکرک زدن مربا شود و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مربا سرد شود.


مرحله چهارم


وقتی مربا سرد شد، آن را درون ظروف شیشه ای ریخته و درب آن را بسته و در یخچال نگهداری کنید.


separator line


ارزش غذایی نارگیل


ارزش غذایی نارگیل


نارگیل غنی از کالری، ویتامین ها و مقدار زیادی مواد معدنی است.به طور متوسط 400 گرم نارگیل تقریبا تمام ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن در یک روز را تامین میکند.100 گرم نارگیل حاوی 350 گرم کالری است.

بیشتر بخوانید  به لیمو سرد است یا گرم ؟


separator line


برخی خواص نارگیل


  1. نارگیل سرشار از فیبر است.

  2. نارگیل برای تقویت سیستم گوارشی مفید می باشد.

  3. نارگیل برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.

  4. نارگیل کلسترول خون را بهبود می بخشد.


separator line


نکات تکمیلی در مورد مربا نارگیل


مربای نارگیل جزو مربا و کمپوت میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .


همچنین بخوانید:


۱۰ خاصیت باورنکردنی روغن نارگیل


۵ مورد از کاربرد های مفید روغن نارگیل در آشپزی


دیدگاهتان را بنویسید