طبق اخبار شما: کیوی ممکن است طعم میوه های استوایی را داشته باشد، اما در واقع یک میوه پاییزی است که در آب و هوای معتدل رشد می کند. از میوه ترش انواع دسر و سالاد درست می کردند. اگر کیوی زیادی در یخچال دارید، اولین چیزی که باید با آن درست کنید مربای کیوی است. مربای کیوی طعم شیرینی دارد و با نان تازه و کمی خامه متفاوت و یک صبحانه عالی است. مربای کیوی بسیار راحت درست می شود و می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید.
تکنیک های تهیه مربای کیوی
زمان پخت در مرباها بسیار مهم است، اگر مربا را قبل از اینکه قوام بیاید از روی حرارت بردارید احتمال کپک زدن مربا وجود دارد و اگر مربا را زیاد بپزید خیلی شیرین و غلیظ می شود.
کیویی که برای مربا استفاده می کنید نباید نرم و لطیف باشد و نه نارس و سفت. از میوه های رسیده و سالم استفاده کنید.
برای خوشرنگ شدن مربا می توانید از چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید اما اصلا لازم نیست.
یادتان باشد مربا بعد از سرد شدن غلیظ می شود.
طرز تهیه مربای کیوی
کیوی ممکن است طعم میوه های استوایی را داشته باشد، اما در واقع یک میوه پاییزی است که در آب و هوای معتدل رشد می کند. از میوه ترش انواع دسر و سالاد درست می کردند. اگر کیوی زیادی در یخچال دارید، اولین چیزی که باید با آن درست کنید مربای کیوی است.
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان پخت 1 ساعت 30 دقیقه
زمان کل 1 ساعت و 45 دقیقه
شیشه مربا شماره 2
عناصر
500 گرم شکر
1.5 فنجان آب
700 گرم کیوی
1/2 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
دستورالعمل ها
شکر را در قابلمه بریزید و آب را اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مخلوط آب و شکر را بجوشانید.
بعد از به جوش آمدن شربت، حرارت را خاموش کنید و بگذارید کمی خنک شود.
کیوی ها را پوست بگیرید و به شکل دلخواه برش دهید.
کیوی را به شربت اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید و اجازه دهید مربا غلظت لازم را بگیرد.
در مرحله آخر پخت وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر روی آتش بگذارید.
بعد از آماده شدن و سرد شدن مربا، آن را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.