طرز تهیه ماکارونی شکل دار پیچی



آنچه دیگران می خوانند:


ماکارونی فرمی انواع مختلفی دارد که در بین ما ایرانی ها طرفداران زیادی دارد و می توانید این پاستا مارپیچی شکل را با گوشت چرخ کرده یا سویا تهیه کنید و یا از مرغ ریش ریش شده استفاده کنید.

در تهیه ماکارونی به سبک ایرانی دو نکته بسیار مهم وجود دارد، ادویه جات و رب گوجه فرنگی غلیظ، پس حتما این دو نکته را رعایت کنید تا طعم فوق العاده ای از ماکارونی در خانه تهیه کنید. می توانید برای کف تابه از سیب زمینی استفاده کنید یا نان را در ته تابه قرار دهید و پاستا را بپزید.

اجزاء










پیاز 1 قطعه
گوشت چرخکرده 250 گرم
ماکارونی مارپیچ 1 بسته
رب گوجه فرنگی 3 ساعت غذا خوردن
فلفل قرمز 1/2 عدد
قارچ به میزان دلخواه 4 عدد
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، پودر سیر کافی

طرز تهیه ماکارونی پیچی شکل

مرحله اول: تفت دادن گوشت

ابتدا باید پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید، بهتر است از یک پیاز بزرگتر استفاده کنید و در ماهیتابه با روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود، سپس گوشت چرخ کرده را با ادویه اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت به دست بیاید. خوب سرخ شده است

مرحله دوم: تهیه مواد میانی

سپس باید فلفل و قارچ را به دلخواه خلال شده اضافه کنید و تفت دهید تا مواد نرم شوند سپس وسط مواد کمی روغن بریزید و رب را اضافه کنید و رب را با مواد خوب تفت دهید و در آخر کمی آب جوش اضافه کنید. به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ رب تغییر کند و گوشت پخته نشود سپس مواد میانی را از روی اجاق بردارید.

مرحله سوم: پاستا را آبکش کنید

سپس در قابلمه را آب بریزید تا بجوشد و بعد از جوش آمدن کمی روغن و نمک و زردچوبه اضافه کنید سپس پاستا مارپیچ را اضافه کنید و طبق دستور روی بسته اجازه دهید ماکارونی نجوشد. نرم شده سپس آبکش کنید و کمی آب سرد اضافه کنید

مرحله 4: ماکارونی مارپیچ

سپس کف تابه مورد نظر را کمی روغن بریزید و کف تابه مورد نظر را قرار دهید سپس به تناوب کمی ماکارونی و مواد گوشتی بریزید و مخلوط کنید و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد و گوشت تمام شود و پاستا را به شکل بپزید. از پیچ به مدت 40 دقیقه بگذارید و سرو کنید. دلپذیر

نکات و ترفندهایی برای پخت ماکارونی مارپیچ

اگر ادویه پونه کوهی دارید می توانید آن را به مواد میانی اضافه کنید.

می توانید از پوره گوجه فرنگی به عنوان رب نیز استفاده کنید.

اگر چند قاشق غذاخوری آب جوش ماکارونی به گوشت اضافه کنید طعم فوق العاده ای خواهد داشت.

می توانید از چاشنی ماکارونی موجود در عطارا نیز استفاده کنید.


بیشتر بخوانید  تقدیرنامه روز معلم ۱۴۰۲ - ایران چطور

دیدگاهتان را بنویسید