مواد لازم برای لذیذ خرما
- خرما 1 کیلوگرم
- فندق 1/4 پیمانه
- بادام 1/2 پیمانه
- گردو 1/2 پیمانه
- پودر نارگیل، پسته، کنجد، ترافل به مقدار لازم
طرز تهیه خرما رتلوکا
خرماها را به مدت 10 دقیقه در آب ولرم خیس کنید سپس آبکش کنید و خرماها را بردارید. اگر خرما نرم است، آن را خیس نکنید. خرماها را در غذاساز له کنید. فندق، گردو و بادام را ریز خرد کنید. تمام مواد را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و هر سه را به صورت نواری دراز بکشید. و به اندازه انگشت برش بزنید. گرد کنید و به دلخواه با پودر نارگیل، پسته و کنجد یا ترافل سرو کنید.