مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه لوکوم خرمایی مخصوص ماه رمضان

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


مواد لازم برای لذیذ خرما

  • خرما 1 کیلوگرم
  • فندق 1/4 پیمانه
  • بادام 1/2 پیمانه
  • گردو 1/2 پیمانه
  • پودر نارگیل، پسته، کنجد، ترافل به مقدار لازم


خرما لوکوم

طرز تهیه خرما رتلوکا

خرماها را به مدت 10 دقیقه در آب ولرم خیس کنید سپس آبکش کنید و خرماها را بردارید. اگر خرما نرم است، آن را خیس نکنید. خرماها را در غذاساز له کنید. فندق، گردو و بادام را ریز خرد کنید. تمام مواد را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده و هر سه را به صورت نواری دراز بکشید. و به اندازه انگشت برش بزنید. گرد کنید و به دلخواه با پودر نارگیل، پسته و کنجد یا ترافل سرو کنید.


بیشتر بخوانید  دستور تهیه و خواص دمنوش زرشک
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *