گزارش کردن تو خبر: در این قسمت طرز پخت لیپو را به شما آموزش می دهیم. چگونه لبو بپزیم تا خوش رنگ شود یعنی رنگ خود را حفظ کند.
عناصر:
لب 3 کیلوگرم
5 قاشق شکر
طرز پخت لبو:
لب را خوب بشویید و با پد یا برس تمیز کنید، اما قسمت بالا و پایین لب را برش ندهید. هر گونه بریدگی روی سطح پوست باعث از بین رفتن رنگ و قند آن می شود. آب را اضافه کرده و روی آنها شکر بپاشید و روی حرارت ملایم بپزید. توجه داشته باشید که بعد از پخت باید کمتر از یک لیوان آب در قابلمه باشد. اگر مقدار آب بیشتر بود روی آتش بگذارید تا آب اضافی آن تبخیر شود و شربتی غلیظ و نسبتا غلیظ به دست آید. من یک تکه شکر قهوه ای فشرده استفاده کردم حدود 80 گرم، در کل شکر قهوه ای سالم تره و تاثیر بهتری داره.
پخت آن در زودپز حدود یک ساعت و نیم طول می کشد زیرا پخت آن زمان زیادی می برد. لیبو خاصیت سردی دارد و افزودن شکر نه تنها سردی آن را خنثی می کند، بلکه آن را خوشمزه و رنگ قرمز آن را بیشتر به چشم می آورد.
پس از پخت، پوست لب به راحتی جدا می شود. نان را برش بزنید و کمی آبغوره روی آن بریزید و سرد یا گرم سرو کنید. لیپو و شربت آن را می توانید در دو ظرف جداگانه تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید. این یک میان وعده خوب برای هر زمان از روز است و با بسیاری از سالادها سازگاری دارد، این یک غذای بسیار خوب برای رژیم غذایی کنترل وزن است. و اگر چیزی باقی مانده است، بهترین انتخاب تهیه ترشی لبو است، حتی اگر لبو دوست ندارید، باز هم ترشی لبو را امتحان کنید.