طرز تهیه قیسی | با این روش زردآلو هاتو قیسی کن



آنچه دیگران می خوانند:


طبق اخبار شما: برخی از میوه ها با خشک شدن طعم خود را از دست نمی دهند، یکی از این میوه ها زردآلو است که به خشک شدن آن کائیسی نیز می گویند.

طرز تهیه زردآلو آفتابی بدون هسته بازاری

زردآلوها را با آب سرد بشویید و بگذارید کاملا آبکشی شود.

زردآلوها را از وسط نصف کنید و هسته های آن را با احتیاط جدا کنید.

سینی یا سبد تمیزی آماده کنید و روی آن پارچه پهن کنید.

زردآلوها را با فاصله کمی از هم در سینی پهن کنید.

دقت کنید که فاصله بین زردآلوها کم نباشد.

بهتر است زردآلوها را با پارچه توری یا سبدی با سوراخ های کوچک بپوشانید. این به محافظت از زردآلو در برابر نور مستقیم خورشید و آسیب حشرات کمک می کند.

سینی زردآلو را در جایی قرار دهید که بیش از یک ساعت در روز در معرض آفتاب نباشد و بقیه روز در سایه باشد زیرا آفتاب شدید زردآلوها را سیاه و تیره می کند.

هر روز زردآلوها را زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت خشک شوند.

طرز تهیه زردآلو خشک با دانه

برای خشک کردن زردآلو، مانند خشک کردن زردآلو در آفتاب، دقت کنید که زردآلوهای انتخاب شده بزرگ نباشند.

طرز تهیه زردآلو خشک در فر

طرز تهیه برگ زردآلو در فر به شرح زیر است:

بیشتر بخوانید  بازیکنان خارجی لیگ ۲۲: جذاب، دلفریب و دلهره‌آور!

ابتدا زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آن را جدا کنید.

زردآلوها را در سینی فر قرار دهید.

ابتدا فر را با دمای کمتر از 200 درجه فارنهایت (93 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

بعد از اینکه فر از قبل گرم شد سینی را با زردآلوها در فر قرار دهید و دمای فر را روی حداقل قرار دهید.

بهترین دما برای خشک کردن زردآلو 175 درجه فارنهایت (79 درجه سانتیگراد) است.

در فر را نیمه باز بگذارید و به بازدید از زردآلو ادامه دهید.

در صورت لزوم، زردآلوها را جابجا کنید یا هر دو ساعت یکبار سینی را بچرخانید.

زردآلو 6 تا 12 ساعت طول می کشد تا چرمی و انعطاف پذیر شود.

پس از این مدت، قالب را از فر خارج کنید.

وقتی زردآلوها خشک شدند آن ها را در ظرف های شیشه ای بریزید و درب آن را به مدت 5 روز باز بگذارید.

ظرف را چند بار در روز تکان دهید و زردآلوها را تکان دهید.

بعد از 5-6 روز در ظرف را با درب ببندید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

لازم به ذکر است که زمان خشک شدن زردآلو بستگی به شرایط هوا و فر دارد، بنابراین زمان مورد نیاز ممکن است متفاوت باشد.

خشک کردن زردآلو در اجاق مایکروویو

طرز تهیه برگه زردآلو در مایکروفر به شرح زیر است:

مانند روش های دیگری که در این مقاله توضیح داده شد، زردآلوها را شسته و پس از خشک شدن به دو نیم تقسیم کنید.

مایکروویو را روی تنظیمات یخ زدایی قرار دهید و تایمر را برای 30 دقیقه تنظیم کنید.

بیشتر بخوانید  ویدئو خبرنگاران از مرز ایران و ترکیه بازدید می کنند

پس از گذشت این مدت، ظرف را بردارید و میوه را برگردانید تا بررسی شود.

اگر زردآلوها کاملا خشک نشدند، میوه ها را زیر و رو کنید و 5 تا 10 دقیقه دیگر در مایکروویو قرار دهید.

خشک کردن زردآلو با خشک کن

برای این روش، درست مانند تهیه زردآلو در آفتاب، ابتدا زردآلو را خوب بشویید، پس از خشک شدن زردآلو. آنها را از وسط نصف کرده و هسته ها را جدا کنید.

زردآلوها را به طور جداگانه در میوه خشک کن قرار دهید و گوشت میوه را به سمت بالا قرار دهید.

پس از مدت کوتاهی زردآلوها چروکیده و خشک می شوند.

زردآلو خشک را در ظروف شیشه ای درب دار بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

نکات مهم در مورد طرز تهیه برگ زردآلو خشک یا زردآلو خشک

زردآلوهایی را انتخاب کنید که خیلی رسیده و نرم نباشند. زردآلو با شرایط متوسط ​​بهترین گزینه است.

اگر می خواهید زمان خشک شدن زردآلو را به حداقل برسانید تا رنگ و طعم آن حفظ شود، می توانید از روش خشک کردن در فر یا آپارتمان استفاده کنید.

زردآلوها را در ظروف در بسته یا کیسه های فریزر بسته بندی کنید، مطمئن شوید که هوا به درستی از بسته خارج شده و دریچه ای وجود ندارد.

ظروف یا پاکت ها را در فریزر قرار دهید.

زمان لازم برای نگهداری زردآلو خشک در یخچال بسته به اندازه و ضخامت زردآلو می تواند متفاوت باشد.


بیشتر بخوانید  ۲۲ مدل جذاب و شیک از کیف‌های زنانه به رنگ نود | با یه کیف، هزار استایل خلق کن

دیدگاهتان را بنویسید