طرز تهیه شیرینی پای موز خوشمزه و مخصوص به روش قنادی


در میان انواع دسرهایی که تهیه می شود، پای های تهیه شده از میوه های مختلف بسیار پرطرفدار است و شما می توانید با کمک وسایلی که در اختیار دارید به راحتی این دسرهای خوشمزه را در منزل تهیه کنید.
در میان انواع میوه ها، موز یکی از میوه هایی است که همه با هر سلیقه ای آن را دوست دارند. در زیر با یکی از محبوب ترین پای موز آشنا می شویم. اگر می خواهید با طرز تهیه پای موز خامه ای آشنا شوید و این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید، در پایان دلگرم می شوید.

مواد لازم برای تهیه پای موز خامه ای

  • دو فنجان شیر با محتوای چربی بالا
  • کره دو قاشق غذاخوری
  • سه چهارم فنجان شکر
  • یک چهارم قاشق چایخوری اضافه کنید
  • سه عدد موز
  • یک سوم فنجان آرد
  • خمیر پای آماده
  • سه زرده
  • قاشق وانیل
  • به میزان لازم خامه بزنید


پای موز

بهترین روش برای تهیه پای موز خامه ای

برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا باید کمی آرد و شکر و نمک را در ظرفی بریزید و روی شعله مستقیم گاز حرارت دهید.
سپس باید شیر را اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید تا بجوشد و وقتی کمی غلیظ شد به هم زدن ادامه دهید و از روی حرارت بردارید.
در مرحله بعد زرده ها را در ظرفی جداگانه با همزن بزنید و اجازه دهید تخم مرغ با دمای محیط یکسان شود سپس کمی شیر اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. وقتی مخلوط یکنواختی به دست آمد، محتویات را به مخلوط قبلی اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​بپزید.
سپس محتویات پای موز را از روی حرارت بردارید و کمی وانیل و کره به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و بگذارید نیم ساعت در یخچال بماند.

در این مرحله باید موز را حلقه حلقه کنید و قسمتی از مخلوطی که آماده کرده اید را روی خمیر پای آماده شده بریزید و روی آن موز بگذارید و دوباره یک لایه دیگر از مواد را روی موز و محتویاتی که آماده کرده اید برای مدتی بریزید. سرد.
سپس روی پای موز را با خامه آغشته کرده و روی آن چند تکه موز قرار دهید تا تزیین شود. حالا دسر پای موز خامه ای شما آماده است و می توانید از آن لذت ببرید.


بیشتر بخوانید  100 گرم پرتقال چقدر کالری دارد ؟

دیدگاهتان را بنویسید