دستور پخت شیرینی چوروس با طعم دلپذیر
در این قسمت قصد داریم تا طرز تهیه ی شیرینی اسپانیایی چوروس را خدمت شما شرح دهیم. مواد لازم و شیوه ی طبخ این شیرینی بسیار شبیه به بامیه است از این رو افرادی که با طرز تهیه ی بامیه آشنایی کامل دارند، در طبخ شیرینی چوروس مشکلی نخواهند داشت. با دلگرم همراه شوید.
طرز تهیه شیرینی اسپانیایی : چوروس
مواد لازم جهت تهیه چوروس
-
پنیر خامه ای : یک چهارم پیمانه -
ماست یونانی : یک پیمانه -
آب : 4 پیمانه -
نمک : یک قاشق چای خوری -
شکر : یک قاشق سوپ خوری + مقداری برای سرو -
چوب دارچین : یک عدد -
جوز هندی (پودر شده) : یک قاشق چای خوری -
اسانس وانیل : 2 قاشق چای خوری -
آرد : سه و یک دوم پیمانه -
رنگ خوراکی سبز : به مقدار لازم -
رنگ خوراکی قرمز : به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی چوروس
-
ابتدا دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. -
برای تهیه فیلینگ (لایه میانی)، پنیر خامه ای و ماست یونانی را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. -
این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید. -
آب را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. -
نمک، شکر، چوب دارچین، جوز هندی و اسانس وانیل را به آب اضافه کنید. -
پس از چند دقیقه دارچین را از مواد جد کرده و آرد را اضافه کنید. -
مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. هنگامی که خمیر سفت شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خمیر خنک شود. -
خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از قسمت های خمیر را با رنگ سبز و دیگری را با رنگ قرمز رنگ کنید. -
هر قسمت خمیر را در یک قیف قنادی بریزید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پایپ کنید. -
سینی را حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا چوروها بپزند. -
سپس روی آنها شکر بپاشید. -
داخل چوروها را خالی کرده و با مخلوط پنیر خامه ای پر کنید. -
سپس سرو کنید.
لذت آشپزی با دلگرم :
طرز تهیه ی شیرینی کشمشی تابه ای بدون فر
آموزش تهیه ی شیرینی زبان بامزه و خوشمزه
طرز تهیه ی شیرینی نان برنجی مخصوص و خوشمزه
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی