شیرینی دلبرو از شیرینی های سنتی شهرستان لار است که برای عید نوروز طبخ می شود. این شیرینی لطیف و لذیذ شباهت زیادی به پیراشکی دارد، بلافاصله آن را آماده کرده و در روغن سرخ می کنند و در انتها پودر قند روی آن می پاشند. اگر می خواهید روغن کمتری مصرف کنید، شیرینی ها را بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی بگذارید تا در حین سرد شدن روغن اضافی آن گرفته شود.
مواد لازم برای شیرینی های شیرین
500 گرم آرد سفید
200 گرم روغن جامد یا شیرینی پزی
2 لیوان آب
پودر هل 1 قاشق چایخوری
پودر نارگیل نرم 100 گرم
100 گرم پودر قند
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
دستور پخت شیرینی های خوشمزه
آرد الک شده را با روغن مخلوط کرده و آب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
بسته به کیفیت آرد، ممکن است به آب کمتر یا بیشتر از مقدار مشخص شده نیاز داشته باشید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه باز کنید و با لیوان قالب بزنید.
روی نیمی از دایره پودر نارگیل و پودر هل بریزید و نیمه دیگر خمیر را به مواد برگردانید و لبه های خمیر را با دست یا چنگال بچسبانید.
در شیر در حال جوش به اندازه ای روغن بریزید که شیرینی در آن غوطه ور شود، سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و شیرینی ها را در آن تفت دهید تا پف کرده و قهوه ای رنگ شود.
سپس در ظرفی بریزید و پودر قند بپاشید.