شکلات به عنوان یکی از محبوب ترین غذاها در بین همه شناخته می شود. در همین راستا بسیاری از برندها و کارخانه های معروف این محصول خوشمزه را تولید می کنند. با رعایت تکنیک های ذکر شده در این مطلب به راحتی می توانید انواع شکلات را در خانه درست کنید.
در ادامه با این موضوع همراه باشید طرز تهیه شکلات دست ساز در خانه پرداخت کنید. تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا 3 روش درست کردن شکلات را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه انواع شکلات های خانگی
- شکلات تخته ای باراکا ذوب شدن
- از مایکروویو یا ظرف پخت برای آب کردن شکلات استفاده کنید
- قالب مناسب برای شکلات
طرز تهیه انواع شکلات خانگی
شکلات هند یا خانه ها انواع مختلفی دارند که در زیر به معروف ترین نمونه ها اشاره می کنیم.
شکلات بادام
برای تهیه شکلات بادام مراحل زیر را دنبال کنید.
اجزاء:
- پادگان شکلات: 300 گرم
- روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
- بادام ها: کافی
- شکلات برای صبحانه: 100 گرم
- مربا به طعم: به میزان لازم
- با: 2 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
- شروع شکلات تخته ای ذوب به روش بنماری.
- سپس روغن مایع را به شکلات ذوب شده اضافه کنید تا شکلات به خوبی در قالب پخش شود و سفت شود.
- در این مرحله قالب های مورد نظر را با 1/3 شکلات آب شده پر کنید.
- قالب ها را خوب برگردانید تا دیواره ها به خوبی با شکلات آغشته شود و سپس قالب را در یخچال قرار دهید.
- بعد از 20 دقیقه اگر شکلات ها سفت شدند، عسل، مربا و بادام را به شکلات اضافه کنید. برای هر شکلات می توانید از 1 قاشق مرباخوری بادام، مربا یا عسل استفاده کنید و شکلات را در قالب بریزید.
- سپس ۱ قاشق غذاخوری شکلات برای صبحانه را به سایر مواد اضافه کنید.
- در نهایت قالب ها را در یخچال قرار داده و پس از سفت شدن کامل میل کنید.
شکلات گردویی اتریشی
شکلات گردوی اتریشی یکی دیگر از انواع شکلات های دست ساز است که طعم بسیار لذیذی دارد.
اجزاء:
- کره ذوب شده: 2 فنجان
- شکر قهوهای: 2 فنجان
- تخم مرغ: 4 عدد
- ارد: 5/2 فنجان
- کمپوت زردآلو: 3/2 فنجان
- پودر کاکائو بدون شکر: 4/1 فنجان
- شکلات تلخ و شیرین خرد شده شکلات: 230 گرم
- وانیل: 2 قاشق چایخوری
- گردوی بو داده: 3 فنجان
- بنابراین: 1 قاشق چایخوری
- شربت ذرت: 1 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
- فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- سپس 1 پیمانه کره را در ظرفی بریزید و با نصف پیمانه شکر و دور متوسط همزن خوب مخلوط کنید.
- آرد را کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
- در این مرحله خمیر آماده شده را در قالبی متوسط پهن کرده و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید.
- در ظرف دیگری تخم مرغ ها را مخلوط کرده و حدود 3 دقیقه هم بزنید.
- سپس نصف پیمانه شکر قهوه ای را با پودر کاکائو و وانیل و نمک مخلوط کرده و 3 دقیقه مخلوط کنید.
- گردوی ریز تفت داده شده را کم کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
- در این مرحله مخلوط شکلاتی را روی خمیر پخته شده بریزید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید.
- در آخر تخته های باراکا شکلاتی را در انواع تلخ و شیرین با کمی کره و شربت ذرت مخلوط کرده و روی شکلات های آماده شده بریزید.
- شکلات را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس با چاقوی تیز برش دهید.
شکلات برزیلی (ترافل شکلاتی)
برای درست کردن شکلات برزیلی یا ترافل شکلاتی مراحل زیر را دنبال کنید.
اجزاء:
- کمی شیر عسل: 2 عدد
- پودر کاکائو: 4/1 بیشتر
- کره: 2 قاشق غذاخوری
- پودر ترافل و گردو برای تزیین: کافی
مشاوره: می توانید به جای پودر کاکائو و کره از شکلات استفاده کنید.
روش تهیه:
- ابتدا کاسه یا تابه مناسب را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.
- سپس شیر را با عسل، پودر کاکائو و کره در ظرف بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی آتش بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.
- مخلوط را روی سینی فر چرب شده پهن کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
- در این مرحله شکلات سفت شده را از کاسه جدا کرده و در دستانتان به شکل توپ در آورید.
- در آخر گلوله های شکلاتی را در ترافل یا گردو پودر شده فرو کنید و روی کاغذ شکلاتی قرار دهید.
شکلات هندی را از قالب خارج کنید
- پیاز را پوست بگیرید و آب آن را بگیرید.
- بعد از خارج كردن شكلات از يخچال، از قرار دادن آنها به مدت طولاني در دماي اتاق خودداري كنيد و بلافاصله شكلات ها را از قالب مورد نظر جدا كنيد تا شفافيت شكلات حفظ شود.
- از دست زدن زیاد به قالب های شکلات خودداری کنید تا حرارت بدن به شکلات ها منتقل نشود و از ظاهر آن ها کاسته نشود.
- قبل از خارج کردن شکلات ها از قالب، آنها را به مدت 5 تا 10 دقیقه در فریزر قرار دهید تا به راحتی از قالب خارج شوند.
انبار شکلات دست ساز
بهترین دما برای نگهداری شکلات پس از خارج کردن از قالب 12 تا 16 درجه سانتیگراد است. همچنین از قرار دادن مواد غذایی خیس در کنار آنها و یا خنک کردن آنها خودداری کنید تا رطوبت داخلی یخچال شکلات را کدر نکند و درخشندگی خود را از دست ندهد. دمای پایین یخچال نیز یکی از عواملی است که بر ظاهر و کیفیت شکلات تاثیر می گذارد.
همانطور که می بینید، شکلات خانگی بسیار آسان درست می شود. در این مطلب طرز تهیه شکلات با شکلات باراکا را به شما آموزش دادیم. برای خرید شکلات می توانید به سایت باراکا مراجعه کنید و این محصول با کیفیت را با قیمت مناسب خریداری کنید.