طرز تهیه شله زرد نذری و تمام ریزه‌کاری‌های پخت آن



آنچه دیگران می خوانند:

شله زرد یکی از دسرهای سنتی و اصیل ایرانی است که می توان آن را پای ثابت مراسم مذهبی دانست. تهیه این دسر خوشمزه نیاز به حوصله زیادی دارد اما برای تهیه شله زرد نذری به مقدار زیاد علاوه بر حوصله باید به کیفیت مواد اولیه و اندازه دقیق آن توجه ویژه ای داشت.

با خواندن این مطلب می توانید قواره زرد نذری را به راحتی درست کنید و نگران نباشید ما تمام تکنیک های لازم را به شما می گوییم تا بتوانید قواره زرد خوشمزه را برای 10 نفر تهیه کنید. توجه داشته باشید که پخت صدف زرد حدود 3 تا 4 ساعت طول می کشد. با ما بمان.

طرز تهیه صدف زرد نذری

قبل از هر چیز لازم است بدانید که اگر می خواهید ژله زرد به مقدار زیاد درست کنید باید این قانون کلی را در نظر داشته باشید. مقدار شکر همیشه باید دو برابر برنج و مقدار آب آن پنج برابر برنج باشد.

مواد لازم برای تهیه صدف ناسی زرد 10 نفره

دو فنجان برنج

4 پیمانه شکر

8 تا 10 لیوان آب

زعفران آب پز نصف لیوان

یک لیوان گلاب

کره 100 گرم

هل، خلال بادام، پسته و دارچین به میزان لازم

طرز تهیه صدف زرد نذری:

در صورت امکان برای تهیه پوسته زرد نذری بهتر است از برنج ایرانی معطر مرغوب استفاده کنید. برای شروع، ابتدا برنج را چند بار با آب سرد بشویید و به مدت 12 تا 24 ساعت در آب خیس کنید. اگر از برنج نیم دانه استفاده می کنید، حدود 3 تا 4 ساعت برای خیس خوردن برنج کافی است.

بیشتر بخوانید  اعمال شب تاسوعا چیست | دعای مخصوص شب تاسوعا

بعد از این مدت یک قابلمه مناسب را از آب پر کنید و روی آتش بگذارید تا بجوشد. وقتی آب جوش آمد، آب اضافی برنج را خالی کرده و به آب در حال جوش اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب و برنج به جوش بیاید.

بعد از اینکه آب و برنج برای چند دقیقه جوش آمد، حرارت را کم کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام بپزد و برنج باز شود. این مرحله از پخت برنج معمولاً حدود دو ساعت طول می کشد و در این مرحله باید هر از گاهی آن را هم بزنید تا نچسبد.


دیدگاهتان را بنویسید