طرز تهیه شربت کیوی خانگی ترش و ملس مرحله به مرحله


مواد لازم شربت کیوی

کیوی خرد شده: 500 گرم
شکر: 500 گرم
آب: 2 فنجان
جوهر لیمو: 1/4 قاشق چایخوری
گل رز: 1 قاشق غذاخوری


 شربت کیوی

طرز تهیه شربت کیوی

شکر و آب را مخلوط کرده و روی آتش بگذارید و بعد از جوش آمدن کیوی را اضافه کنید و یک ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید.
برای شفاف ماندن شربت، کف اضافی را مرتب روی کیوی بگیرید، وقتی مواد به غلظت نسبی رسید، اسانس لیمو و گلاب را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
پس از خنک شدن، محتویات کیوی را از صافی صاف کرده و شربت را صاف کنید و برای سرو شربت را در لیوان ریخته و بقیه را در آب سرد ریخته و هم بزنید و بنوشید.

نکته: وجود دانه های کیوی در شربت آن را زیباتر می کند.


بیشتر بخوانید  خواص پای مرغ و معجزه آن

دیدگاهتان را بنویسید