طرز تهیه سوپ مرغ و برنج قهوه ای، برای زنان باردار



سوپ مرغ و برنج قهوه ای


سوپ مرغ و برنج قهوه ای به دلیل وجود گوشت و همچنین برنج یکی از مقوی ترین غذاهای دوران بارداری است البته توصیه می شود که این غذا بیشتر در سه ماه اول بارداری که زمان بسیار مهمی برای شکل گیری جنین است استفاده شود.


در این غذا از ساقه کرفس استفاده می شود.کرفس همانند اسفناج نیز دارای خواص فراوانی ست و در این دوران یعنی زمان بارداری بسیار توصیه می شود که از سبزیجات به خصوص سبزیجاتی که منبع غنی از آهن و ویتامین های مختلف هستند استفاده شود.


کرفس دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم می‌باشد که برای آرامش اعصاب و بیماریهای روحی نظیر (Vertigo) مفید می‌باشند. کرفس همچنین دارای مقدار زیادی ویتامینهای K و C است که آنتی‌اکسیدان بوده، موجب کاهش تورم یاخته‌های بدن، سم‌زدایی و مبارزه با روماتیسم و بیماری‌های سرطانی می‌گردند.


کرفس از معدود گیاهانی است که می‌توان آن را هم‌زمان با میوه‌ها و گیاهان دیگر مصرف کرد و باعث دشواری در گوارش نمی‌گردد. محتوای آب موجود در کرفس سطح مایع بدن را افزایش میدهد که برای جذب مواد مغذی کمک میکند.


همچنین مواد غذایی به راحتی از طریق دستگاه گوارش دفع می شود کرفس دارای ترکیبات فوق العاده ای است که شامل الیاف محلول و نامحلول است. بخاطر همین برای رفع یبوست کمک میکند.حتی یک ساقه کرفس به تنهایی دارای خواص ضد التهابی باور نکردنی است.


مصرف کرفس می تواند مشکلاتی مانند آرتریت درد التهابی، درد عضلانی، بیماری التهابی روده، و درد مفاصل را از بین ببرد. خواص ضد التهابی آن نیز به کاهش آکنه کمک میکند.مصرف منظم پتاسیم به کاهش فشار خون با متعادل کردن سطح سدیم در بدن کمک می کند.

بیشتر بخوانید  کوکوی اسفناج | طرز تهیه کوکوی مناسب افراد دیابتی + خواص اسفناج


کرفس یک منبع خوبی از پتاسیم است.سطح PH خون در حالت عادی می تواند به دلیل استرس، رژیم غذایی اسیدی یا هجوم سموم در بدن اسیدی می شود که کرفس اسیدی بودن آن را کاهش میدهد.


سوپ مرغ و برنج قهوه ای


مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ و برنج قهوه ای














مواد لازم

مقدار مورد نیاز

آب مرغ

2 پیمانه

برگ کلم

3 پیمانه خرد شده

هویج

2 عدد خرد شده

ساقه کرفس

1 عدد خرد شده

برنج قهوه ای

1/3 پیمانه

سینه مرغ

2 پیمانه به صورت تکه های کوچک و پخته شده

نمک

به مقدار لازم

فلفل سیاه

به مقدار لازم

جعفری

به مقدار لازم


سوپ مرغ و برنج قهوه ای


مراحل پخت سوپ مرغ و برنج قهوه ای


  1. ابتدا سینه مرغ را به همراه 1 عدد پیاز و مقدار نمک و فلفل و زردچوبه بگذارید بپزد.

  2. پس از پخت مرغ ،آب آن را جدا کرده و کنار بگذارید .

  3. در قابلمه ای آب مرغ ،برگ کلم ، هویج ، کرفس و برنج را اضافه کرده و درب ظرف را به صورت نیمه گذاشته و اجازه دهید مواد خوب پخته شود.

  4. در صورتی که آب مرغ کم بود مقداری آب به مواد اضافه کنید.

  5. پخت را ادامه دهید تا سبزیجات و برنج نرم و پخته شوند.(حدود یک ساعت زمان نیاز دارد).

  6. سپس سینه مرغ پخته شده را به صورت ریش ریش و یا مکعب های کوچک در آورده و به مواد در حاب پخت اضافه کنید .

  7. در نهایت نمک ، فلفل سیاه و جعفری را برای مزه دار کردن اضافه کرده و اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد.

  8. سپس سوپ را سرو کنید .


بیشتر بخوانید :


سوپ جو چه مقدار کالری دارد ؟ آیا سوپ جو چاق کننده است ؟


چگونه سوپ قارچ جو پرک درست کنیم + خواص قارچ


بیشتر بخوانید  طرز تهیه دسر گلابی داغ به ۵ روش + عکس

دیدگاهتان را بنویسید