طرز تهیه سوپ شیر با قارچ
مواد لازم:
آب مرغ…………….3 لیوان
جو پرک ……………1 لیوان پر
قارچ……………..4تا5عدد متوسط
شیر پر چرب…………….1/5 تا 2 لیوان
نمک/فلفل………….مقداری
کره………….30 گرم
خامه………2 قاشق به دلخواه
جعفری خردشده…….برای تزیین مقداری
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه آب مرغ در قابلمه 4 لیوان آب+ بال/گردن /استخوان سینه مرغ+ 1 عدد پیاز+1عدد هویچ+1 ساقه کرفس +1عدد برگ بو(به دلخواه) ریخته و روی حرارت تا بپزد
حالا از صافی رد کرده و آب مرغ رو در قابلمه ریخته+جوپرک پاک شده وشسته شده از قبل وگذاشته روی حرارت
تا جوها لعاب اندازد و کاملا بپزد ……حالا همون هویچ که در آب مرغ پخته شده رو با چنگال خوب له کنید و اضافه کنید +قارچ خرد شده+نمک+فلفل+کره
(بهتره فلفل سفید بریزید البته من سیاه ریختم ) +شیر کم کم بریزید و هم بزنید وگذاشته تا جا بیافتد …..دست آخر که گاز رو خاموش کردین موقع سرو میشه
خامه رو به دلخواه ریخت وهمزده ودر ظرف کشیده و رویش کمی جعفری گذاشته
هیچ وقت جعفری موقع پخت نباید ریخت چون رنگ سوپ سبز میشه وبا آبلیمو نوش جان کنید
منبع: سرآشپزصورتی