طرز تهیه سوپ شیر با قارچ


طرز تهیه سوپ شیر با قارچ

طرز تهیه سوپ شیر با قارچ

مواد لازم:

آب مرغ…………….3 لیوان

جو پرک ……………1 لیوان پر

قارچ……………..4تا5عدد متوسط

شیر پر چرب…………….1/5 تا 2 لیوان

نمک/فلفل………….مقداری

کره………….30 گرم

خامه………2 قاشق به دلخواه

جعفری خردشده…….برای تزیین مقداری

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه آب مرغ در قابلمه 4 لیوان آب+ بال/گردن /استخوان سینه مرغ+ 1 عدد پیاز+1عدد هویچ+1 ساقه کرفس +1عدد برگ بو(به دلخواه) ریخته و روی حرارت تا بپزد

حالا از صافی رد کرده و آب مرغ رو در قابلمه ریخته+جوپرک پاک شده وشسته شده از قبل وگذاشته روی حرارت

تا جوها لعاب اندازد و کاملا بپزد ……حالا همون هویچ که در آب مرغ پخته شده رو با چنگال خوب له کنید و اضافه کنید +قارچ خرد شده+نمک+فلفل+کره

(بهتره فلفل سفید بریزید البته من سیاه ریختم ) +شیر کم کم بریزید و هم بزنید وگذاشته تا جا بیافتد …..دست آخر که گاز رو خاموش کردین موقع سرو میشه

خامه رو به دلخواه ریخت وهمزده ودر ظرف کشیده و رویش کمی جعفری گذاشته

هیچ وقت جعفری موقع پخت نباید ریخت چون رنگ سوپ سبز میشه وبا آبلیمو نوش جان کنید

منبع: سرآشپزصورتی


بیشتر بخوانید  خوراکی‌هایی برای داشتن لبخند دلنشین

دیدگاهتان را بنویسید