مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه سوپ جو با مرغ کاملا رژیمی

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


تهیه سوپ جو با مرغ ( رژیمی ) را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

تهیه سوپ جو با مرغ

تهیه سوپ جو با مرغ

مواد اولیه : برای 3 نفر


جو پرك نصف لیوان
مرغ 1قطعه (سینه)
هویج 2عدد
پیاز 1عدد
سیر 2حبه
كرفس نصف لیوان (خرد شده)
برگ كرفس به میزان لازم
نمك به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زعفران 2قاشق غذاخوری (آب كرده و غلیظ)
پودر سیر 1قاشق مرباخوری
به 1عدد (بزرگ)


طرز تهیه :


ابتدا سینه مرغ را شسته و خرد كنید.پیاز و سیر را رنده كرده و به همراه مرغ، جو پرك ، نمک و فلفل و پودر سیر روی حرارت ملایم قرار دهید.وقتی مواد كمی آب انداخت به آن 5پمانه آب اضافه كنید و اجازه دهید مواد كمی با آب بجوشند.سپس شعله را ملایم كنید.


پس از 1 ساعت هویج خرد شده ، به خرد شده،کرفس خرد شده و برگ کرفس خرد شده را اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ بجوشد و جا بیفتد.در انتهای پخت آبلیمو و زعفران را اضافه كنید.

نكات:


1)در صورت تمایل هویج را با مقداری عسل تفت داده و بعد به غذا اضافه كنید.
2)میتوانید سوپ را با سركه سیب هم سرو كنید.
3)در صورت تمایل میتوانید کرفس و برگ کرفس را حذف کنید و بجای آن شوید خشک به سوپ اضافه نمایید.
4)میتوانید زعفران را حذف كرده و به جای آن از رب گوجه فرنگی یا زردچوبه استفاده كنید

خواص جو در این سوپ :

۱) جوی کامل که دانه با سبوس روی آن باشد و فقط دنباله آن را کنده باشند.

بیشتر بخوانید  میدانید گل رز چه خاصیتی دارد!

۲) جوی مقشر یا پوست گرفته که عملاً قسمتی از پوست آن گرفته شده است.

۳) جوی سفید کرده که تمام پوست و سبوس آن را گرفته و به صورت جوی سفید درآمده باشد که در اصطلاح به آن جوی مرواریدی می گویند.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *