طرز تهیه سوفله گل کلم خوشمزه و ایده آل


سوفله گل کلم یکی از انواع سوفله است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و بسیار خوشمزه است. سوفله ها غذاهای فرانسوی هستند که بر پایه تخم مرغ تهیه می شوند و در فر یا گاهی در فر پخته می شوند و در همان ظرف سرو می شوند. در این مطلب با طرز تهیه سوفله گل آشنا می شوید که به راحتی و خیلی سریع تهیه می شود.
سوفله ها انواع مختلفی دارند مانند سوفله گل کلم، سوفله قارچ و سوفله کدو حلوایی و بادمجان که به این ترتیب می توان آن ها را به عنوان یک غذای بسیار خوشمزه یا یک میان وعده خوشمزه با سبزیجات یا شکلات تهیه کرد. اما سوفله در واقع به معنای پفک است که یک کلمه فرانسوی است. برای تهیه سوفله می توانید از مایکروفر یا توستر استفاده کنید.

در این مقاله می خواهیم طرز تهیه سوفله گل کلم را به شما آموزش دهیم. گل کلم در پاییز و زمستان به وفور یافت می شود و می توانید از آن برای پخت انواع غذاها و ترشیجات استفاده کنید و از خواص خوب و مفید آن بهره ببرید. گل کلم سرشار از فیبر است و می تواند برای افرادی که رژیم کاهش وزن دارند مفید باشد زیرا باعث کاهش وزن می شود. به این ترتیب می توانید این سوفله خوشمزه را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.

مواد لازم برای سوفله گل کلم

برای تهیه سوفله گل کلم به مواد زیر نیاز دارید:

گل کلم: 400 گرم
شیر: یک فنجان
تخم مرغ: 4 عدد
کره: دو قاشق غذاخوری
پنیر چدار: یک فنجان
نمک، فلفل سیاه، جوز هندی و پاپریکا به میزان لازم

بیشتر بخوانید  طرز تهیه لاندی پلو افغانی غذای سالم + فیلم


طرز تهیه سوفله گل کلم

طرز تهیه سوفله گل کلم خوشمزه

در ابتدای تهیه این غذا باید گل کلم را خرد کرده و بشویید.
سپس در تابه کمی آب بریزید و نمک اضافه کنید تا بوی گل کلم گرفته شود و یک قاشق سرکه سفید. سپس گل کلم را داخل آب بریزید و قابلمه را روی آتش بگذارید تا خوب پخته و نرم شود.
پس از پختن گل کلم، آن را آبکش کنید.
سپس سس بشامل را آماده کنید. تابه را روی حرارت بگذارید و کره را داخل آن بریزید تا آب شود. سپس آرد را اضافه کرده و هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود، سپس شیری که به دمای محیط رسیده است را کم کم اضافه کرده و هم می زنیم تا مخلوط یکدست شود و گلوله های آرد باز شوند. در آخر ادویه های لازم را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.

باید بخوانید:

حالا سفیده و زرده را جدا کرده و زرده ها را در ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا گلوله شوند. سپس سس بشامل را که در مرحله قبل آماده کردید اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا کم کم ور بیاید و فرم بگیرد.


سوفله گل کلم

سپس گل کلم آب پز شده را که می توان کمی له کرد به همراه پنیر جادار در شیر و سس زرده تخم مرغ که از قبل آماده کرده اید بریزید و مخلوط کنید.
مرحله بعد کف یک ظرف پیرکس را با کره چرب کنید و مخلوط سفید را به گل کلم اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید. سپس این مخلوط را در ظرفی بریزید و به مدت 30-40 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا پف کرده و طلایی شود.

بیشتر بخوانید  آشنایی با هلیله سیاه و ۷ خاصیت اعجاب انگیز این گیاه درمانی

نکات طلایی برای پخت سوفله گل کلم

در صورت تمایل می توانید برای تهیه سوفله گل کلم از ظرف رامکین یا طبق این مطلب از غذای پیرکس استفاده کنید.
در سوفله می توانید از پنیر رنده شده نیز استفاده کنید.
دما را برای توستر یا مایکروفر 20 درجه کمتر تنظیم کنید.


دیدگاهتان را بنویسید