طرز تهیه سوجوق شیره انگور: دسری خوشمزه، مقوی و آسان | شیرینی سنتی خوشمزه برای سفره عید


سوجوق شیره انگور: دسری خوشمزه، مقوی و آسان

سوجوق،شیرینی و دسری سنتی و پرطرفدار ایرانی است که با مواد ساده و در دسترس تهیه می‌شود. این دسر خوشمزه نه تنها طعمی دلچسب دارد، بلکه سرشار از مواد مغذی و مفید برای سلامتی است. در این مطلب، طرز تهیه سوجوق شیره انگور را به همراه نکات و فواید آن به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

شیره انگور: ¼ پیمانه

جودوسر یا دوسرپرک: ½ پیمانه

آب گرم: ۱ لیوان

گردو: به میزان دلخواه

پودر هل و زعفران (اختیاری): به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

جودوسر را به مدت 10 دقیقه در آب گرم خیس کنید.

جودوسر خیس شده را به همراه آب آن داخل مخلوط کن بریزید و کاملاً میکس کنید.

مخلوط جودوسر را روی حرارت ملایم قرار داده و شیره انگور را به آن اضافه کنید.

به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و غلیظ شود.

گردو را به مخلوط اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.

غلظت نهایی باید به حدی باشد که به سختی از قاشق جدا شود.

یک قالب دلخواه را با پلاستیک چرب کنید و مخلوط سوجوق را داخل آن بریزید.

قالب را به مدت 1 روز در یخچال قرار دهید تا سوجوق خودش را بگیرد.

پس از 1 روز، سوجوق را از قالب خارج کرده و در پودر نارگیل بغلتانید.

سوجوق را به اندازه دلخواه برش زده و میل کنید.

نکات:

می‌توانید از شیره خرما یا توت نیز به جای شیره انگور استفاده کنید.

میزان گردو را می‌توانید به دلخواه خود کم یا زیاد کنید.

اضافه کردن پودر هل و زعفران اختیاری است، اما عطر و طعم دل‌انگیزی به سوجوق می‌دهد.

بیشتر بخوانید  هنگام خرید وب سایت برای خرید انواع تلفن های همراه چه نکاتی را باید در نظر گرفت؟

برای برش راحت‌تر سوجوق، می‌توانید آن را به مدت چند دقیقه در فریزر قرار دهید.

فواید سوجوق:

سرشار از فیبر، پروتئین و آنتی‌اکسیدان

مفید برای سلامت قلب، کاهش وزن و بهبود عملکرد دستگاه گوارش

کمک به احساس سیری و کاهش اشتها

منبعی از ویتامین‌ها و مواد معدنی

تقویت سیستم ایمنی بدن

مفید برای سلامت پوست و مو

سوجوق یک دسر سنتی و پرخاصیت است که می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید و از طعم و خواص آن لذت ببرید. این دسر می‌تواند به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی برای کودکان و بزرگسالان مورد استفاده قرار گیرد.

نوش جان!

 

دیدگاهتان را بنویسید