طرز تهیه سماق پلو خوشمزه با گوشت به روش اصلی


طرز تهیه پلو از سماق اردبیل

سماق پلو یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی اصالتا اردبیلی است. می توان گفت سماق پلو رقیب سرسختی است، به خصوص اگر همراه با گوجه فرنگی و فلفل کبابی سرو شود. سماق قرمز آذربایجانی بسیار رنگارنگ و ترش است و وقتی با برنج ایرانی مخلوط شود طعم و عطر بی نظیری می گیرد. از خواص سماق می توان به ویتامین C بالا و مقدار زیادی آنتی اکسیدان اشاره کرد.

مواد لازم سماق پلو اردبیلی

  • برنج 3 پیمانه
  • کیسه 5 قاشق غذاخوری
  • 1 عدد پیاز
  • سیر 2 زن
  • گوشت چرخ کرده 350 گرم
  • 2 عدد گوجه فرنگی
  • بکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم


سماق پلو

طرز تهیه پلو از سماق اردبیلی


فاز اول
ابتدا پیاز را پوست گرفته و رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید و در ظرفی بریزید. سپس گوشت چرخ کرده را با سیر رنده شده و ادویه و کمی سماق و آرد سوخاری و کمی زعفران اضافه کنید و هم بزنید تا خوب یکدست شود. سپس در صورت تمایل مقداری از گوشت را بردارید و گرد کنید و حدود بیست دقیقه در یخچال قرار دهید تا گیر کند و هنگام سرخ شدن نیفتد.

باید بخوانید:

فواید شگفت انگیز کیف های دستی

فواید شگفت انگیز کیف های دستی

فواید باورنکردنی سماق سماق یکی از ادویه ها و طعم هایی است که بسیاری از افراد با شنیدن نام آن به یاد می آورند.


فاز دوم
روغن را در یک تابه کوچک بریزید تا داغ شود. سپس گوشت سرخ شده را خوب تفت دهید و در حین تفت دادن آن را زیر و رو کنید.


مرحله سوم خاک اره سماق اردبیلی
برنج را از قبل نمک بزنید و وقتی نرم شد آبکش کنید. سپس روغن را کف شرپا بریزید و برنج را اضافه کنید و با کفگیر هم بزنید. سپس برنج سفید را بریزید و سماق بپاشید و وسط برنج گوشت سرخ شده بریزید و بقیه برنج را روی آنها بریزید و بجوشانید و در پایان پخت روی برنج کمی کره بریزید و با گوجه کبابی در ظرف سرو کنید. ظرف سرو


بیشتر بخوانید  طرز تهیه شربت نعنا یک شربت خنک بهاری

دیدگاهتان را بنویسید