مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه سس مارگاریتا ( مخصوص پیتزا ) مرحله به مرحله

به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله



طرز تهیه سس پیتزا مارگاریتا خانگی


مواد لازم جهت تهیه سس مارگاریتا مخصوص پیتزا


گوجه : 500 گرم


رب گوجه‌فرنگی : 150 گرم


سیر : 2-3 حبه


روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری


نمک : 1/2 قاشق‌ چای‌خوری


فلفل سیاه : 1 قاشق‌ چای‌خوری


پونه کوهی خشک‌شده : 1 قاشق‌ غذا‌خوری


ریحان خشک‌شده یا تازه : 1 قاشق‌ غذا‌خوری


آویشن : 1 قاشق‌چای‌خوری


عسل یا شکر : 1 قاشق‌چای‌خوری


فلفل قرمز خرد‌شده : 1 پینچ


  چگونه سس مارگاریتا درست کنیم ؟


طرز تهیه سس مخصوص پیتزا و طریقه کنسرو کردن آن


طرز تهیه سس مارگاریتا


1. ابتدا گوجه‌ها را شسته و به دو نیم تقسیم نمایید و با حرارت متوسط اجازه دهید تا کاملا له شوند.


2. گوجه‌ها را از صافی رد کنید.


3. در ظرف دیگری سیر را به کمک روغن زیتون تفت دهید. (میزان استفاده از سیر سلیقه‌ای می‌باشد.)


4. سپس گوجه‌های از صافی رد شده را همراه با سیر، رب گوجه فرنگی، ادویه‌جات و عسل یا شکر را به کمک گوشت‌کوب برقی و یا مخلوط‌کن میکس کنید تا کاملا صاف و یکدست شود.


5. در این مرحله مخلوط بدست آمده را به ظرف پخت منتقل نمایید و مخلوط را به جوش آورید.


6. سپس حدود 1 تا 2 ساعت با حرارت ملایم به پخت ادامه دهید تا زمانی که اصطلاحا سس قوام آید و 1/4 از حجم آن کمتر شود.

حتماً بخوانید:


طریقه کنسرو کردن سس گوجه مخصوص پیتزا


شیشه‌های مورد نظر برای کنسرو کردن را به خوبی شسته و یک حوله ضخیم کف یک قابلمه جا‌دار قرار دهید و شیشه‌ها را روی آن قرار دهید و یک دستمال یا حوله بین شیشه‌ها بگذارید تا به هنگام جوشیدن شیشه‌ها با یکدیگر تماس نداشته باشند. قابلمه را از آب‌سرد پر کنید، به طوری که سطح شیشه‌ها پوشیده از آب باشد. سپس به مدت 30 دقیقه با حرارت متوسط اجازه جوشیدن به آن‌ دهید.

بیشتر بخوانید  شکم خوش‌فرم داشته باشید


پس از 30 دقیقه، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا شیشه‌‌ها خنک شوند.شیشه‌ها را با کوچکترین تماس دست به یک حوله تمیز منتقل نمایید و به صورت وارونه قرار دهید تا کاملا خشک شوند.در این مرحله می‌توانید شیشه‌ها را از سس مخصوص پر کنید. توجه داشته باشید که کمی از سر شیشه‌ها باید خالی باشد.در این مرحله پس از بستن درب شیشه‌ها، به مدت 30 دقیقه با آب بجوشانید و پس از خنک‌شدن به یخچال منتقل نمایید.


ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *