طرز تهیه سریع و آسان مرغ زنجبیلی رستورانی


طرز تهیه مرغ زنجبیلی با ترشی مخصوص به سبک ژاپنی

تا به حال مرغ را به روش های مختلف امتحان کرده ایم و به شما دستورات زیادی داده ایم. این بار از طریق آماده سازی مرغ زنجبیل ما مهمان خانه شما هستیم در روزهایی که زمان زیادی برای پخت و پز ندارید، این غذا می تواند گزینه خوبی باشد. کافی است چند تکه مرغ را از فریزر خارج کنید و به این روش ساده امتحان کنید و در کمتر از یک ساعت یک غذای کامل و خوشمزه میل کنید.
این غذا علاوه بر طعم و سادگی به دلیل وجود زنجبیل، طبع گرمی دارد و مقاومت بدن را در برابر بیماری هایی مانند سرماخوردگی افزایش می دهد. در طرز تهیه مرغ زنجبیلی یک غذای خوشمزه به سبک ژاپنی را برای شما آماده کرده ایم که در ادامه به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه مرغ زنجبیلی

  • سس سویا: 50 میلی لیتر
  • شکر قهوه ای: سه قاشق غذاخوری
  • میسو یا خمیر سویا: نصف قاشق غذاخوری
  • زنجبیل (رنده شده): 60 گرم
  • سیر: چهار حبه
  • پودر فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
  • پای مرغ: هشت عدد

مرغ زنجبیل

مواد لازم برای تهیه جوجه تیغی ژاپنی

  • خیار: 500 گرم
  • سیر: دو حبه
  • دو قاشق چایخوری نمک دریا
  • زنجبیل ترش دو قاشق غذاخوری
  • برگ نعناع: چهار عدد

طرز تهیه مرغ زنجبیلی با ترشی مخصوص

از زمان های قدیم زنجبیل ماده ای فوق العاده و شگفت انگیز برای درمان انواع بیماری ها بوده است. امروزه خواص شگفت انگیز زنجبیل از آن زمان پنهان نمانده است و از آن در نواحی پوست، مو و حتی کاهش وزن استفاده می شود. با استفاده از این ماده غنی می توانید ادویه ای خوش طعم و جذاب به غذاها و حتی شیرینی های خود بدهید.

بیشتر بخوانید  چگونه گوشت را طعم دار کنیم؟

اما امروز می خواهیم طرز تهیه یک غذای شیرین زنجبیلی را به شما آموزش دهیم. برای شروع، ابتدا باید سیر و زنجبیل را پوست بگیرید و ریز رنده کنید. یک کاسه بردارید و سیر و زنجبیل را با سس سویا، شکر قهوه ای، میسو و پودر چیلی مخلوط کنید. ران مرغ را به مخلوطی که آماده کرده اید ماساژ دهید. سپس روی ظرف را سلفون بپوشانید و حدود سی دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ خوش طعم شود.

دستور پخت شیرینی زنجبیلی

مرغ را از یخچال خارج کنید و با نصف سسی که در آن خوابیدید در شرپا قرار دهید. تکه های مرغ را طوری در تابه بریزید که کنار هم قرار گیرند. سپس کمی آب به ماهیتابه اضافه کنید و حدود 40 دقیقه صبر کنید تا مرغ داخل مواد روی آتش بپزد. بعد از 20 دقیقه مابقی سس را اضافه کنید و 20 دقیقه دیگر صبر کنید تا مرغ کاملا بپزد

در این مرحله خیار را بشویید و پوست آن را بگیرید و از وسط نصف کنید. خیار را پوست بگیرید و با دست یا قاشق خرد کنید. خیار را با دست کمی خرد کنید. دو حبه سیر را رنده یا ریز خرد کنید. سیر خرد شده را با نمک دریا روی خیار بمالید. خیار را در کیسه فریزر بگذارید و به مدت 10 دقیقه در یخچال بگذارید.
بعد از 40 دقیقه که مرغ روی آتش قرار گرفت از پخت کامل آن اطمینان حاصل کنید و هنگام سرو کمی ترشی زنجبیل و نعنا به خیارها اضافه کنید و مرغ زنجبیلی را با مخلوط خیار و گربه برنج سرو کنید.

بیشتر بخوانید  بوقلمون کبابی با طعم رزماری برای کریسمس


دیدگاهتان را بنویسید