طرز تهیه سریع دسر زعفرانی خوشمزه + آموزش



به گزارش سلام نو، دسر زعفران گزینه مناسبی برای سرو در مهمانی ها و مجالس دوستانه است. از این دسر می توان به عنوان یک میان وعده سالم نیز استفاده کرد.

مواد لازم برای تهیه دسر زعفرانی

شیر: 3 لیوان

شکر: یک لیوان

زعفران پخته: 3 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری

خامه: 150 گرم

آب سرد: نصف فنجان

گلاب و وانیل: به مقدار لازم

طرز تهیه دسر زعفرانی

1- طرز تهیه دسر زعفرانی آسان است و زمان زیادی نیاز ندارد.

2- شیر و خامه را بیرون از یخچال بگذارید تا هم دمای محیط باشند.

3- پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد بریزید تا آب آن گرفته شود. پس از جذب آب پودر ژلاتین، آن را روی یک دیگ دوبل قرار دهید تا به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) شفاف شود. هرگز آب و ژلاتین را روی حرارت مستقیم مخلوط نکنید، زیرا باعث می شود ژلاتین دلمه شود و شکل دسر خراب شود.

4- شیر، شکر و آب زعفران را در قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. وقتی شکر کاملا حل شد و شیر به جوش آمد گلاب و وانیل را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

5- سپس ژلاتین حل شده در آب را به مواد داخل تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و صبر کنید تا خنک شوند.

6- خامه را با چنگال بزنید تا یکدست شود. وقتی مخلوط کاملا خنک شد خامه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

7- سپس مخلوط را در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید تا بسته و آماده شود.

بیشتر بخوانید  چیستان | اون چیه که هم نام سالاد است هم نام گل؟ [سطح چیستان بسیار سخت]

8- وقتی دسر زعفرانی شکل گرفت آن را از قالب خارج کرده و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید