طرز تهیه سبزه ذرت در تنگ آب شیک و زیبا برای سفره هفت سین



آنچه دیگران می خوانند:


سبزی ها یکی از ارکان اصلی هفت سین ما هستند، شما می توانید این سبزی را با انواع حبوبات، مرکبات و سبزی های مختلف تهیه کنید، اما سبزی ذرت موجود در تانگو جلوه ای زیبا و خاص به سفره هفت سین شما می دهد و می توانید از این سبزی ها استفاده کنید آن را در انواع جوراب شلواری یا گلدانی تهیه کنید.

اجزاء





ذرت 3 ساعت غذا خوردن
قابلمه و آب کافی

طرز تهیه ذرت سبز در تنگو

مرحله اول: خیساندن ذرت

ابتدا باید دانه های ذرت را در ظرفی بریزید و 2 روز خیس کنید و کنار بگذارید و یک بشقاب یکبار مصرف به اندازه دهانه یا باریک قابلمه خود پیدا کنید سپس با پیچ گوشتی گرم کنید و برآمدگی های عبوری روی آن ایجاد کنید. ریشه می تواند پس از بلند کردن از آن عبور کند.

مرحله دوم: جوانه زنی

سپس می توانید از صدف های تزئینی داخل تنگ استفاده کنید، سپس بشقاب سرخ شده را روی تانگ قرار دهید و ذرت های خیس شده را در بشقاب قرار دهید تا زیاد روی هم نباشند، بلکه فشرده شوند.

مرحله سوم: تهیه سبزی ذرت در آب فشرده

حالا باید یک پارچه پنبه ای روی دانه ذرت بمالید و روی آن آب بپاشید و خیس کنید و در دمای محیط قرار دهید و هر وقت دیدید پارچه خشک شد سریع آب بمالید و صبر کنید تا جوانه بزند و بعد از جوانه زدن دستمال را بردارید. و صبر کنید تا به ارتفاع مورد نظر برسد.

روش های تهیه دستور پخت ذرت سبز در تنگ

  1. در صورت تمایل می توانید از ماهی نیز استفاده کنید.
  2. از ذرت تازه امسال برای جوانه زدن زودتر استفاده کنید.
  3. این گیاه را باید از 24 اسفند برای رشد عیده تهیه کنید.
  4. در زمان جوانه زدن آن را در محیط گرم و زمانی که شروع به رشد کرد در محیط سرد نگهداری کنید.
  5. دوره جوانه زنی بین 2 تا 4 روز است.
  6. دستمال باید نخی باشد.


بیشتر بخوانید  جمعه اراک دارم: تقویت بنیان های خانواده از اولویت های استراتژی های اجتماعی است

دیدگاهتان را بنویسید