سبزی ها یکی از ارکان اصلی هفت سین ما هستند، شما می توانید این سبزی را با انواع حبوبات، مرکبات و سبزی های مختلف تهیه کنید، اما سبزی ذرت موجود در تانگو جلوه ای زیبا و خاص به سفره هفت سین شما می دهد و می توانید از این سبزی ها استفاده کنید آن را در انواع جوراب شلواری یا گلدانی تهیه کنید.
اجزاء
ذرت | 3 ساعت غذا خوردن |
قابلمه و آب | کافی |
طرز تهیه ذرت سبز در تنگو
مرحله اول: خیساندن ذرت
ابتدا باید دانه های ذرت را در ظرفی بریزید و 2 روز خیس کنید و کنار بگذارید و یک بشقاب یکبار مصرف به اندازه دهانه یا باریک قابلمه خود پیدا کنید سپس با پیچ گوشتی گرم کنید و برآمدگی های عبوری روی آن ایجاد کنید. ریشه می تواند پس از بلند کردن از آن عبور کند.
مرحله دوم: جوانه زنی
سپس می توانید از صدف های تزئینی داخل تنگ استفاده کنید، سپس بشقاب سرخ شده را روی تانگ قرار دهید و ذرت های خیس شده را در بشقاب قرار دهید تا زیاد روی هم نباشند، بلکه فشرده شوند.
مرحله سوم: تهیه سبزی ذرت در آب فشرده
حالا باید یک پارچه پنبه ای روی دانه ذرت بمالید و روی آن آب بپاشید و خیس کنید و در دمای محیط قرار دهید و هر وقت دیدید پارچه خشک شد سریع آب بمالید و صبر کنید تا جوانه بزند و بعد از جوانه زدن دستمال را بردارید. و صبر کنید تا به ارتفاع مورد نظر برسد.
روش های تهیه دستور پخت ذرت سبز در تنگ
- در صورت تمایل می توانید از ماهی نیز استفاده کنید.
- از ذرت تازه امسال برای جوانه زدن زودتر استفاده کنید.
- این گیاه را باید از 24 اسفند برای رشد عیده تهیه کنید.
- در زمان جوانه زدن آن را در محیط گرم و زمانی که شروع به رشد کرد در محیط سرد نگهداری کنید.
- دوره جوانه زنی بین 2 تا 4 روز است.
- دستمال باید نخی باشد.