مجله گردشگری

پربازدیدترین‌ها
لینک های مفید

طرز تهیه ساندویچ پاسترامی با طعم بسیار عالی

Picture of به قلم زود نیوز
به قلم زود نیوز
سرفصل‌های مقاله


پاسترامی چاودار یک ساندویچ کلاسیک است که در نیویورک شناخته شده است. اولین بار در سال 1888 توسط Sasman Volk ساخته شد که آن را در غذای لذیذ خود در خیابان Delsey در نیویورک سرو کرد.
ساسمان ولک در اواخر دهه 1800 از لیتوانی مهاجرت کرد. او یک قصابی کوچک در شمال نیویورک باز کرد. او با یک مهاجر دیگر به نام این رومانیایی دوست شد که به او اجازه داد تا گوشت را روی یخ بزرگ خود ذخیره کند. این دوست به جای مهربانی، پاسترامی ولکا را سفارش داد که شروع به خدمات رسانی به مشتریانش کرد.
آنقدر محبوب شد که ولف در سال 1888 یک غذای لذیذ را در خیابان دلسی 88 راه اندازی کرد که یکی از اولین دسرهای نیویورک بود که در آن گوشت روی نان چاودار سرو می شد. این غذا با نان چاودار سرو می شد و خردل قهوه ای تند روی آن می گذاشتند.

مواد لازم برای تهیه سس روسی

  • سس مایونز: 1/2 فنجان
  • سس فلفل قرمز: 2 قاشق غذاخوری
  • سس ریواس: 1/2 قاشق غذاخوری سس ریواس
  • سس تند: 1/2 قاشق چایخوری
  • سس Worcestershire: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر سیر: 1/4 قاشق چایخوری
  • پاپریکا دودی: 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک: بر اساس اندازه


ساندویچ با گوشت پاسترامی

مواد لازم برای تهیه پاسترامی

  • یک کیلو گوشت گاو
  • 1 فنجان نمک
  • پودر سیر
  • شکر سفید 1 پیمانه
  • نصف پیمانه شکر قهوه ای
  • دانه میخک
  • ادویه پاسترامی
  • روغن مایع حدود 4 قاشق غذاخوری است
  • 3 لیتر آب
  • 1 فنجان سالاد کوهی خرد شده
  • 1-3 قاشق غذاخوری سس روسی
  • 2 برش نان
  • 7 برگ پاسترامی را برش دهید
  • 2 برش پنیر سوئیسی


طرز تهیه ساندویچ آمریکایی

طرز تهیه ساندویچ گوشت پاسترامی

ابتدا آب را در یک قابلمه بزرگ با شکر سفید، نمک، پودر حبه، پودر سیر بجوشانید و بگذارید آب کاملا خنک شود.
گوشت را در شرپا قرار دهید و روی آن چیزی شبیه بشقاب چینی سنگین قرار دهید تا گوشت زیر آب بماند.
بعد از مدتی گوشت را از محلول خارج کرده و بگذارید تا خشک شود.
سپس با برس روغن مایع را به دو طرف گوشت بمالید و سپس ادویه مخلوط شده را روی گوشت روغنی ریخته و با دست خوب فشار دهید تا ادویه به گوشت محکم بچسبد و دو طرف آن را انجام می دهیم.
گوشت را در سه ورقه فویل آلومینیومی بپیچید و در فر از قبل گرم شده با دمای 300 درجه به مدت 6 ساعت بپزید.

بعد از 6 ساعت گوشت را از روی فویل آلومینیومی بردارید و مستقیماً روی سینی فر قرار دهید و به مدت 1 ساعت داخل فر برگردانید تا آب کمی خشک شود و روی گوشت ترد شود حالا پاسترامی ما آماده است.
ازگیل را باید به ورقه های نازک تقسیم کرد. حالا تمام مواد سس روسی را با هم مخلوط کرده و نان را پهن کنید و پاستا را با بقیه مواد داخل نان بریزید و سرو کنید.


بیشتر بخوانید  خورشت کرفس را چجوری درست کنیم؟
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید.
نظرتون رو بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *