طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری با پنیر لذیذ و دلچسب



دستور تهیه ساندویچ مرغ سوخاری پنیری


همانطور که می دانید، ساندویچ ها انواع مختلفی دارند. معمولا ساندویچ هایی که از بیرون خریداری می شود، طعم بهتری نسبت به ساندویچ هایی که در منزل تهیه می شود دارد. اما با بکارگیری برخی تکنیک ها می توانید همانند مغازه های فست فود ساندویچ درست کنید.


یکی از خوشمزه ترین ساندویچ هایی که در فست فودی ها طرفداران زیادی دارد، ساندویچ مرغ سوخاری با پنیر است. شاید با خود گمان کنید که نمی توانید چنین ساندویچی درست کنید، در صورتی که اینطور نیست و ما در ادامه طرز تهیه آن را به طور کامل به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.


طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری پنیری


مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ سوخاری و پنیر:


  • ۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان

  • ۲ عدد تخم مرغ

  • آرد سوخاری به مقدار لازم

  • آرد گندم یا سفید به مقدار لازم

  • ۲ عدد نان ساندویچی

  • پنیر ورقه ای به مقدار لازم

  • کاهو به مقدار لازم

  • جعفری به مقدار لازم

  • گوجه، خیارشور و زیتون به مقدار لازم

  • سس با طعم دلخواه به مقدار لازم

  • نمک، فلفل قرمز و پودر پاپریکا به مقدار لازم


ساندویچ مرغ سوخاری


ساندویچ مرغ با پنیر پیتزا


مراحل تهیه ساندویچ مرغ سوخاری با پنیر:


اولین مرحله برای تهیه ساندویچ مرغ سوخاری با پنیر، آماده کردن مرغ سوخاری است. در ابتدا لازم است که شما سینه مرغ را از وسط نصف کنید. لایه ای که برش می دهید نباید خیلی نازک باشد چون ممکن است خرد شود.


حالا روی مرغ را نمک، فلفل قرمز و پودر پاپریکا بریزید و با بیفتک کوب روی آن بکوبید. اگر بیفتک کوب در دسترس ندارید می توانید از گوشت کوب نیز استفاده کنید. به آرامی مرغ را بکوبید تا پهن شود.


حالا روی دو طرف سینه مرغ آرد گندم یا آرد سفید بریزید. در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری با پنیر، تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و خوب آن ها را هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.


سینه مرغ کوبیده شده را درون تخم مرغ ها بزنید و آن را برگردانید تا تخم مرغ به تمام قسمت های مرغ برسد. حالا مرغ را درون آرد سوخاری فرو ببرید به طوری که همه ی قسمت های مرغ به آرد سوخاری آغشته شود.


حالا نوبت به سرخ کردن مرغ ها می رسد. یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. اجازه دهید تا روغن به خوبی داغ شود. پس از اینکه روغن داغ شد، مرغ ها را درون ماهیتابه بگذارید و صبر کنید تا به خوبی سرخ شوند و مغز پخت شوند.


در طی سرخ کردن مرغ ها درب ماهیتابه را نبندید و حرارت را زیاد نکنید. چون در این صورت مرغ ها می سوزند و مغز پخت نمی شوند. پس از اینکه یک طرف مرغ ها سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. بهتر است حین سرخ شدن مرغ ها بقیه ی کارهای ساندویچ را انجام دهید تا مرغ ها را داغ داغ داخل ساندویچ بگذارید.


نان ساندویچی را از وسط نصف کنید و روی نصف آن را آغشته به سس مورد علاقه خود کنید. حالا کاهو، گوجه فرنگی، خیارشور و زیتون را خرد کنید. دقت کنید که هسته های زیتون را درآورید.


خیار شور، گوجه و زیتون را روی نان ساندویچی قرار دهید. وقتی مرغ ها سرخ شدند و طلایی شدند، آن ها را از ماهیتابه خارج کنید و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن ها برود. حالا مرغ را روی سبزیجات از قبل چیده شده بگذارید و یک ورقه پنیر روی مرغ بگذارید تا پنیر آب شود.


توجه داشته باشید که حتما مرغ داغ باشد تا پنیر آب شود. اگر مرغ خنک شده باشد، پنیر به صورت جامد باقی می ماند.


در نهایت کاهو و جعفری را روی آن بگذارید و نصف دیگر نان را روی مواد قرار دهید تا ساندویچ شما تکمیل شود. نوش جان.


گردآوری شده توسط مجله اینترنتی دلگرم


نیلوفر گلی فروشانی


بیشتر بخوانید  طرز تهیه همبرگر رژیمی با بادمجان و قارچ : برای گیاه خواران

دیدگاهتان را بنویسید