طرز تهیه سالاد کولسلا خانگی با سس مخصوص


مواد لازم برای سالاد کلم

  • 250 گرم کلم سفید خرد شده
  • پیاز کوچک 1 عدد خرد شده
  • 1 عدد فلفل سبز متوسط ​​خرد شده
  • 1 عدد فلفل قرمز متوسط ​​خرد شده
  • 1 عدد هویج بزرگ رنده شده
  • 50 گرم انگور
  • 6 قاشق غذاخوری ماست پاستوریزه کم چرب
  • 1 قاشق غذاخوری سس فرانسوی کم چرب


طرز تهیه سالاد کلم

طرز تهیه سالاد کلم

در یک کاسه، کلم، پیاز، فلفل قرمز و سبز، هویج و انگور را مخلوط کنید. سپس ماست و سس فرانسوی را با سبزیجات اضافه کرده و مخلوط کنید. بعد از آن سالاد را در ظرف سرو بریزید و مقداری جعفری خرد شده بپاشید و سرو کنید.

مواد لازم برای سس فرانسوی:

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری سرکه
نصف قاشق چایخوری پودر خردل
نصف قاشق چایخوری شکر
به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید


طرز تهیه سس

همه مواد را خوب مخلوط کرده و سپس استفاده کنید.
این دستور تهیه سالاد سالم سرشار از سویا است. توفو در سس و کروتون وجود دارد و از روغن سویا نیز استفاده می شود.


سالاد کلم


عناصر

توفو بسیار سخت 220 گرم
روغن سویا برای پخت و پز 1 قاشق
3/4 فنجان توفو ابریشمی مکعبی
آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری آب
سیر را از وسط نصف کنید، 3 حبه
خردل دیژون 1 قاشق چایخوری
یک هشتم قاشق چایخوری نمک
فلفل سیاه یک هشتم قاشق چایخوری
روغن سویا برای پخت و پز، یک چهارم فنجان
کلم خرد شده 10 پیمانه
2 فنجان گوجه گیلاسی رنگی
یک چهارم فنجان زیتون سیاه
یک چهارم فنجان پنیر پارمزان رنده شده


سالاد


مراحل پخت کروتون توفو

برای تهیه کروتون توفو، از یک حوله کاغذی برای خشک کردن توفو بسیار سفت استفاده کنید. آن را به مکعب های نیم اینچی برش دهید. 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. توفو را با احتیاط به ماهیتابه اضافه کنید.
مکعب های توفو را حدود 5 دقیقه بپزید، گاهی اوقات هم بزنید تا پوسته طلایی روی تمام سطوح ایجاد شود. سپس آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید و رطوبت اضافی را از بین ببرید.

برای تهیه سس، توفوی ابریشمی، آب لیمو، آب، سیر، خردل، نمک و فلفل را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. سر او را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط یکدست شود. در حالی که غذاساز یا مخلوط کن روشن است، به آرامی یک چهارم فنجان روغن را در یک جریان ثابت اضافه کنید.
در صورت لزوم کمی آب اضافه کنید تا سس رقیق شود. آن را کنار بگذارید.
برای سرو سالاد، کاهو، گوجه فرنگی، زیتون و کروتون توفو را در یک کاسه بسیار بزرگ ترکیب کنید. سس را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد آغشته شوند. روی آن پنیر پارمزان بپاشید.


بیشتر بخوانید  یک غذای هندی ؛پاکوره برنج

دیدگاهتان را بنویسید