مواد لازم:
جعفری ١٥٠ گرم
نعناع یک مشت کوچک
پیازچه ٥ – ٤ عدد ( همراه با ساقه سبز رنگ )
خیار ١ عدد بزرگ
گوجه ٢ عدد متوسط
بلغور خیس خورده ٢ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالد لبنانی تبوله با تصویر
مواد لازم برای سس سالاد:
لیموترش تازه ٣ عدد
روغن زیتون ١/٣ پیمانه
نمک به میزان کافی
طرز تهیه:
ابتدا از بلغور شروع می کنیم و با مقداری آب داغ اون رو می خیسونیم تا در حین اینکه سالاد رو آماده می کنیم بلغورمون هم نرم بشه. بعد همه مواد رو کاملاً ریز خرد می کنیم و داخل ظرف مناسبی می ریزیم.
حالا آب بلغور رو که کاملاً خیس خورده و نرم شده خالی می کنیم و داخل یه صافی میریزیم. و از اونجا که این سالاد نباید تر باشه با فشار قاشق آب اضافی اون رو خارج می کنیم.
در آخر مواد سس رو اضافه می کنیم و سالاد رو کاملاً با هم مخلوط می کنیم.
و سالاد ما آماده است.