طرز تهیه سالاد سیب زمینی برشته | یک میان وعده یا عصرانه جذاب


سالاد سیب زمینی برشته

معرفی یک سالاد جدید و خوشمزه، هواداران خود را به تهیه سالاد سیب زمینی برشته و لذت بردن از آن دعوت می‌کند. این سالاد با ترکیبی از سیب زمینی‌های ترد و برشته و یک سس خوشمزه، به راحتی می‌تواند به یکی از غذاهای محبوب خانواده‌ها تبدیل شود.

مواد لازم برای تهیه این سالاد خوشمزه:

  • سیب زمینی کوچک: 10 تا 12 عدد
  • روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا به میزان لازم

برای سالاد:

  • پیاز بنفش: 1 عدد
  • خیار: 4-5 عدد
  • جعفری و شوید تازه: 200 گرم

برای سس سالاد:

  • مایونز: 2 قاشق غذاخوری
  • ماست همزده: 3 قاشق غذاخوری
  • خردل: 1 قاشق غذاخوری
  • آب لیموی تازه: 2 عدد
  • ادویه‌ها: نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن و تخم گشنیز
  • پنیر پارمسان: برای تزیین (اختیاری)در این دستور پخت، سیب زمینی‌ها ابتدا آبپز شده

  • و سپس با پوست در سینی فر قرار می‌گیرند و با استفاده از ته لیوان یا گوشکوب له می‌شوند تا نازک شوند. سپس با روغن زیتون و ادویه‌های مورد نظر پوشیده و در دمای 200 درجه سانتی‌گراد در فر قرار می‌گیرند تا کاملاً ترد و برشته شوند.

    مواد سالاد خرد شده و با سس ترکیب می‌شوند و در نهایت سیب زمینی‌های ترد و خوشمزه روی سالاد ریخته می‌شوند. برای طعم بیشتر، می‌توان از پنیر پارمسان به عنوان تزیین استفاده کرد.

بیشتر بخوانید  جعل اسم خلیج فارس با دلارهای غیرمشروع در فیفا + فیلم

دیدگاهتان را بنویسید