طرز تهیه سالاد اندونزی مرحله به مرحله
مواد لازم سالاد اندونزی
-
کلم برگ قرمز :•: 1 لیوان -
کلم برگ سفید :•: 2 لیوان -
کالباس :•: 200 گرم -
کنسرو ذرت :•: 1/2 لیوان -
نخود فرنگی :•: 1 لیوان -
هویج :•: 2 عدد -
خیار شور :•: 4 عدد -
سس مایونز :•: به میزان لازم
آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد اندونزی مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه سالاد اندونزی
-
برای تهیه سالاد اندونزی ابتدا کلم ها را به صورت رشته های باریک با دقت برش می زنیم و داخل ظرف مناسبی می ریزیم ، سپس نخود فرنگی و هویج را به صورت جداگانه آبپز می کنیم و بعد از رنده کردن هویج مواد را به کلم اضاف می کنیم. -
سپس کالباس و خیارشور را خرد می کنیم و داخل مواد سالاد اندونزی می ریزیم و خوب مواد را با هم مخلوط می کنیم. حالا نوبت چاشنی سالاد است. سس مایونز ، نمک و فلفل را به سالاد اندونزی اضافه می کنیم و خوب مخلوطش می کنیم. -
سپس درب ظرف سالاد را می بندیم و به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا خوب سرد شود ، سپس سالاد اندونزی ما آماده سرو است. در صورتی که تمایل به استفاده از کالباس ندارید می توانید از مرغ پخته شده استفاده نمایید. -
اگر دوست داشته باشید برای طعم بهتر می توانید کشمش هم داخل سالاد اندونزی بریزید. برای تزیین سالاد هم می توانیم مانند سالاد الویه و سالاد ماکارونی از روش های بسیار استفاده کنیم که بستگی به سلیقه شما دارد ! -
این سالاد یکی از محبوب ترین سالادها در رستوران ها و اغذیه فروشی ها می باشد و محتی می تواند با سالاد فصل رقابت کند.
نکته در تهیه سالاد اندونزی
سس سالاد اندونزی باید زیاد باشد .