طرز تهیه سالاد اسفناج با نارنگی و انار مناسب برای گیاه خواران



دستور تهیه سالاد اسفناج با نارنگی و انار تازه و خوشمزه


سالاد اسفناج و نارنگی یکی از سالاد‌های خوشمزه است که نیاز به مواد زیادی ندارد . برای این آموزش با دلگرم همراه شوید.


دستور تهیه سالاد اسفناج با نارنگی برای رژیمی ها


مواد اصلی جهت تهیه سالاد اسفناج


  • اسفناج 750 گرم

  • قارچ 7تا8 عدد

  • نارنگی 2 عدد

  • پنیر فتا یا پنیر سفید صبحانه 100 گرم

  • انار 1عدد

  • لیمو ترش 1 عدد

  • سرکه بالزامیک 3 قاشق غذا خوری

  • روغن زیتون 9 قاشق غذا خوری

  • نمک و فلفل به مقدار لازم

  • خامه‏ 3 قاشق غذا خوری

  • نعنا خشک 3 قاشق مربا خوری


طرز تهیه سالاد نارنگی با انار و اسفناج


  1. سعی کنید از اسفناج جوان یا برگ‌های ریز اسفناج استفاده کنید . در صورتی که برگ اسفناج شما ریز است به صورت درسته و اگر برگ‌ها درشت است چند برش بزنید و در ظرفی بریزید .

  2. قارچ ها را اسلایس کرده و نارنگی ها را نیز اسلایس کرده و روی آن ها آب لیمو بریزید تا کمی هم مزه دار شوند .

  3. اسفناج‌ها را همراه انار دون شده و قارچ مخلوط کرده و تکه های مکعبی پنیر فتا را روی سالاد بریزید .

  4. سرکه بالزامیک را به همراه روغن زیتون ، نمک و فلفل ، نعنا خشک و خامه کامل مخلوط کنید تا یک دست شود

  5. سس را کنار سالاد یا روی آن ریخته و سرو نمایید .


سایر نکات جهت تهیه سالاد انار و اسفناج


  • میتوانید به جای نارنگی از سیب نیز استفاده کنید که طعمی دیگر به سالاد شما میدهد

  • اگر دوست داشته باشید مغز گردو یا دانه کاج هم در این سالاد بسیار خوشمزه میشود .


گردآوری شده مجله ی دلگرم


مریم امینی


بیشتر بخوانید  چرا خانم ها باید تخم مرغ بیشتری مصرف کنند؟!

دیدگاهتان را بنویسید