طرز تهیه زولبیا و بامیه ویژه ماه رمضان



آنچه دیگران می خوانند:

بر اساس گزارش ها شمانیوز: با مقدار مواد این دستور پخت می توانید زولبیا و بامیه را برای 6 نفر تهیه کنید. اگر می خواهید کم و بیش زولبیا و بامیه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم برای تهیه بامیه:

دو لیوان آب

روغن 4 ق

4 عدد تخم مرغ

آرد 2 لیوان

کمی وانیل

2 فوریه

نمک یک هشتم اونس

دستور پخت بامیه:

برای تهیه بامیه ابتدا آب و روغن را بجوشانید و آرد و شکر را اضافه کنید تا خمیر به دست آید سپس از روی حرارت بردارید و کمی بمالید و بریزید تا خنک شود. تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید و به خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. روغن را در تابه بریزید و خمیر را در قیف بریزید و در ماسوره قرار دهید و در روغن قرار دهید، حرارت نباید زیاد باشد.

مواد لازم برای تهیه کدو سبز:

200 گرم نشاسته

ماست 200 گرم

آرد 50 گرم

1 قاشق چایخوری روغن جامد

جوش شیرین نصف فنجان

1لاب 1 ق غ

نشاسته و ماست را با هم مخلوط می کنیم تا نشاسته حل شود سپس آرد را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست و یکدست شود روغن را اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم و در آخر گلاب و زعفران را آسیاب کرده و جوش شیرین را اضافه می کنیم و هم می زنیم و مخلوط می کنیم. از این مایه کدو سبز باید مانند سس باشد.اگر شل بود می توانید آرد و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنید.روی پلاستیک سوراخ کنید.ایده شما عمیق و نچسب باشد تا کدو سبز شناور در روغن کف ظرف جدا می شود.

بیشتر بخوانید  شماره 7 استقلال مشخص شد

شربت:

شکر 3 لیوان

در طبقه 1

1 فنجان گل رز

زعفران حل شده ۱ قاشق غذاخوری

حدود 1 امتیاز

تمام مواد را یک ربع بپزید و بگذارید خنک شود و غلظت عسل را پیدا کنید این نکته بسیار مهم است.


دیدگاهتان را بنویسید