طرز تهیه زولبیا و بامیه آسان و خوشمزه ویژه ماه مبارک رمضان



طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی خوشمزه ویژه ماه مبارک رمضان


طرز تهیه زولبیا و بامیه در خانه


با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۶ نفر زولبیا و بامیه تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری زولبیا و بامیه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیرینی پزی خانگی زولبیا و بامیه با دلگرم همراه باشید.


مواد لازم برای تهیه بامیه:


  • اب دو لیوان

  • روغن ۴ ق غ

  • تخم مرغ ۴ عدد

  • ارد ۲ لیوان

  • وانیل کمی

  • شکر ۲ ق غ

  • نمک یک هشتم ق چ


طرز تهیه بامیه:


برای تهیه بامیه ابتدا اب و روغن رو میجوشونیم و ارد و شکر رو بهش اضافه میکنیم تا خمیر بشه بعد از روی حرارت برداشته کمی میمالیم و میزاریم تا خنک بشه.تخم مرغ و وانیل رو با هم زن میزنیم و به خمیر اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم.در تابه روغن ریخته و خمیرها رو داخل قیف میریزیم و ماسوره میزنیم و داخل روغن میاندازیمولازم نیست حرارت خیلی زیاد باشه .بامیه ها کمی افزایش حجم پیدا میکنن و وقتی سرخ شد داخل شربت میاندازیم.


زولبیا و بامیه | طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی


طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی مخصوص!


مواد لازم برای تهیه زولبیا:


  • نشاسته ۲۰۰ گرم

  • ماست ۲۰۰ گرم

  • ارد ۵۰ گرم

  • روغن جامد ۱ ق چ

  • جوش شیرین نصف ق چ

  • گلاب ۱ ق غ


نشاسته و ماست رو با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد ارد رو اضافه میکنیم و با هم زن میزنیم تا صاف و یکدست بشه .روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن میزنیم.در اخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.شلی این مایه زولبیا باید مثل سس باشه اگه خیلی شل بود میتونید ارد بهش اضافه کنید و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنیدبهترین وسیله برای ریختن زولبیا در روغن قوطی سس گوجه ی خرسیه.تو پلاستیک هم میشه که باید کمی گوشه پلاستیکو سوراخ کنید.ظرفتون بهتره عمیق و نچسب باشه تا زولبیا تو روغن شناور بشه و وقتی میریزیم و رفت کف ظرف به راحتی جدا بشه.ریختن مایه زولبیا خیلی هیجان داره چون میتونید هر شکلی که دوست دارید در بیارید!


  • شربت:

  • شکر ۳ پیمانه

  • اب ۱ پیمانه

  • گلاب ۱ پیمانه

  • زعفران حل شده ۱ ق م

  • ابلیمو ۱ ق م


تمام مواد یک ربع میجوشه و میزاریم خنک بشه و غلظت عسل رو پیدا کنه این نکته خیلی مهمه.اگه شربت داغ باشه بامیه و زولبیاتون خمیر میشن و اگر سفت نباشه هم همینطور.اگر هم ابلیمو نریزید شکرک میزنه.


همچنین بخوانید:


آیا خوردن زولبیا بامیه در ماه رمضان مفید است؟


بیشتر بخوانید  دستور تهیه رولت تیرامیسو شکلاتی

دیدگاهتان را بنویسید