اگر تا به حال طعم عالی رب سیب را امتحان نکرده اید، می توانید دستور پخت عالی آن را در این قسمت بخوانید. این رب خواص زیادی دارد و می توانید از آن برای طعم دادن به غذا استفاده کنید. با استفاده از این خمیر می توانید بسیاری از مشکلات گوارشی و معده را برطرف کنید.
تهیه انواع پاستاهای خانگی کار بسیار ساده ای است.
طرز تهیه رب سیب روش اول
عناصر
طرز تهیه خمیر سیب خوشمزه
طرز تهیه این رب خانگی بسیار ساده است. این خمیر در طب سنتی بسیار مهم است، بنابراین با تهیه آن در خانه می توانید بسیاری از بیماری های خود را درمان کنید. اولین قدم این است که مقداری سیب آماده کرده و خوب بشویید. سیب ها را خرد کنید و دانه های میانی را با احتیاط جدا کنید.
حالا باید آب سیب را روی حرارت غیر مستقیم بجوشانید. برای این کار بهتر است قابلمه را روی حرارت غیر مستقیم دیگ قرار دهید. اگر می خواهید این کار را به آسانی انجام دهید، یک قابلمه آب روی آتش بگذارید و یک کاسه آب سیب در آن بریزید. توجه داشته باشید که آب نباید وارد ظرف شود.
آب سیب را باید روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا غلیظ شود. این خمیر با تبخیر آب سیب تهیه می شود. یکی دیگر از روش های رایج برای تهیه این رب خانگی، پوره کردن سیب و پختن آن است. برای تهیه رب سیب می توانید از دو روش استفاده کنید.
طرز تهیه رب سیب روشی دیگر
باید گفت این رب را به دو صورت می توانید تهیه کنید. در روش دوم سیب ها را باید شسته، دانه ها را جدا کرده و سپس با استفاده از مخلوط کن برقی پوره کرد. حالا پوره را داخل قابلمه بریزید و روی آتش بگذارید. یادتان باشد در این مدت باید رب را خوب مخلوط کنید تا نچسبد.
باید بخوانید:
این خمیر خواص زیادی دارد و می توانید از خواص آن بهره مند شوید. با این خمیر می توانید مشکلات صفرا را حل کنید. تقویت قلب، مغز، کبد و دستگاه گوارش یکی دیگر از درمان های این خمیر است. مصرف این خمیر مشکلات تنگی نفس را نیز برطرف می کند. مرطوب نگه داشتن معده و رفع بلغم از دیگر فواید استفاده از این خمیر برای انسان است.